Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για την Άντζελα Γκερέκου - Η πληγή και η απουσία του Τόλη Βοσκόπουλου (photo)

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος..

17 Ιουλίου 2022 11:13
Τραγικές ώρες για την Άντζελα Γκερέκου  - Η πληγή και η απουσία του Τόλη Βοσκόπουλου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ακόμη δύσκολη και επίπονη στιγμή θα ζήσουν σήμερα όλοι όσοι αγάπησαν και θαύμασαν τον Τόλη Βοσκόπουλο μα πολύ περισσότερο η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη της, Μαρία.

Σήμερα (17-07) στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Την ενημέρωση είχε κάνει γνωστή η σύζυγός του αείμνηστου τραγουδιστή, μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Δείτε επίσης: «Γολγοθάς» με την κληρονομιά του Τόλη Βοσκόπουλου: «Πνιγμένη» στα χρέη και καταρρακωμένη η Άντζελα Γκερέκου

«Ενημερώνουμε ότι το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17/7/22 στις 12:00 το μεσημέρι, στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Σας ευχαριστούμε!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ήταν 20 Ιουλίου όταν πάγωσε ολόκληρη η Ελλάδα με την είδηση του ξαφνικού χαμού του Άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού. Μπορεί να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα τον πρόδιδε ξαφνικά η καρδιά του και ο ίδιος θα άφηνε την τελευταία του πνοή εκείνο το μεσημέρι.

Πιο πολύ όμως η γυναίκα του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη που είχαν αποκτήσει, η Μαρία Βοσκοπούλου ήταν εκείνες που ακόμη και σήμερα η σκέψη πως δεν είναι η κοντά τους είναι μη διαχείριση.

Η Άντζελα Γκερέκου, ήταν η γυναίκα που έμελλε να τον σημαδέψει όσο καμία άλλη και να του χαρίσει βέβαια και το πολυτιμότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του Μαρία που γεννήθηκε ανήμερα τον 15αύγουστο του 2001.

«Είναι ένα αμάλγαμα τόσων πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης, ως καλλιτέχνης, ως άνθρωπος, που είναι τόσο σπάνιο και μοναδικό που νομίζω στα 1000 χρόνια μια ψυχή τέτοια μπορεί. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και όλα αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος και αυτά που δεν έχουν δει γιατί δεν έχουν ζήσει κοντά του καθημερινά. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου η ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είχε αποκαλύψει η ίδια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για το βιβλίο που άρχισε να γράφει ο Τόλης Βοσκόπουλος, αλλά δυστυχώς δεν το τελείωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share