Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ταύρος εν υαλοπωλείω» η Ιωάννα Μπέλλα με τα σχόλια για την εμφάνισή της: «Η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και...»

Το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

16 Ιουλίου 2022 19:50
«Ταύρος εν υαλοπωλείω» η Ιωάννα Μπέλλα με τα σχόλια για την εμφάνισή της: «Η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μπέλλα, το μοντέλο, που έγινε γνωστή μέσα από το «κόψιμο» που είχε «φάει» στο ριάλιτι μοντέλων, Greece Next Top Model, και αργότερα κέρδισε στα καλλιστεία του 2018 τον τίτλο της Σταρ Ελλάς έγινε δέκτης πολλών επικριτικών σχολίων για την εξωτερική της εμφάνιση και η απάντηση ήρθε από την ίδια.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Μπέλλα, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αμερική, δέχθηκε έντονη κριτική για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, για τις επεμβάσεις που έχει κάνει και για το πόσο επεξεργασμένες είναι οι φωτογραφίες της…

Έτσι, το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή μέσα από την δημοσίευση ενός στόρι, έδωσε την δική της απάντηση, γράφοντας τα εξής:

«Τις τελευταίες μέρες παίρνω πολλά μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά και γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις… Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά».

μπελλα-ιωαννα-εμφανιση-σχολια-16-7

Τίγκα στις πλαστικές η Άντζελα Δημητρίου: «Το πρώτο μου μπότοξ το έκανα στα...»

«Το πρώτο μου μπότοξ το έκανα στα 42 μου και με τον γιατρό μου, τον κ. Τσακώνη, το επαναλαμβάνουμε κάθε οκτώ μήνες» είχε αποκαλύψει πριν χρόνια η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε επίσης: «Τρέμουν» οι πρώην της Άντζελας Δημητρίου: «Γνώρισα μάγκες, χαζούς και... - Ο Κακέτσης ήταν ειδική περίπτωση»

«Έκανα επίσης ανόρθωση στήθους όταν γέννησα την Όλγα και διατηρείται ακόμα μια χαρά γιατί το προσέχω πολύ. Κάνω μπάνιο χειμώνα - καλοκαίρι με κρύο νερό και τώρα τελευταία μου έχει μπει η ιδέα να γίνω χειμερινή κολυμβήτρια. Δεν φοβάμαι το νυστέρι. Και έχω πει στον εαυτό μου ότι αν δω ότι με τα μπότοξ πια δεν θα έχω αποτέλεσμα, ίσως να κάνω και ένα mini lift που έχουν κάνει τόσες και τόσες» συμπλήρωσε στο ΟΚ! η τραγουδίστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share