Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το «παράπονο» του Μπάμπη Στόκα για Ρουβά: «Έχω φρικάρει, με πείραξε ότι...» (Video)

«Ενώ χάλασε η συνεργασία μας, ο Σάκης ήταν...»

16 Ιουλίου 2022 16:37
Το «παράπονο» του Μπάμπη Στόκα για Ρουβά: «Έχω φρικάρει, με πείραξε ότι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες ο Μπάμπης Στόκας στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» στο OPEN.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε με τον Σάκη Ρουβά εκφράζοντας με ειλικρίνεια το παράπονο του.

Δείτε επίσης: «17 χρόνια μαζί και δεν είχε...» - Μίλησε ευθέως για τη σχέση με τον Σάκη Ρουβά ο Ηλίας Ψινάκης

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Στόκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει ωραία στις συνεργασίες που έχω κάνει. Με μία μόνο φρίκαρα αλλά οκ. Στη φάση όταν έπαιξα με τον Ρουβά. Ξεκινήσαμε για δυο μέρες. Εμένα με είχαν ζαλίσει, αν και έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό αλλά όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο και όλα αυτά. Γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος, όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Δεν το λέω έτσι».

«Άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο, ας πούμε. Δεν βγήκε αλλά δεν πειράζει αυτό. Πειράζει το μετά».

Δείτε το βίντεο:

Καυτές αποκαλύψεις από την Ψυχίδου για το «κέρατο» από τον Μπάμπη Στόκα στον γάμο τους (Video)

Σε καυτές αποκαλύψεις προχώρησε η Φωτεινή Ψυχίδου στην εκπομπή Breakfast @Star καθώς έβγαλε στη φόρα την απιστία του Μπάμπη Στόκα στον γάμο τους. Επίσης, σριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Κοργιαλάς, μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, είχε πει πως «πλέον προτιμά να έχει δίπλα του μία τσιπούρα αντί για γυναίκα». Όπως είναι λογικό, οι δηλώσεις του συζητήθηκαν και τώρα έφτασε η στιγμή να πάρει θέση γι' αυτές και η πρώην σύζυγός του, Φωτεινή Ψυχίδου.

Η δημοσιογράφος με αφορμή ένα θέμα της εκπομπής άνοιξε την την καρδιά της για το πώς υπέπεσε στην αντίληψή της η απιστία του πρώην συζύγου της.

Η Φωτεινή είπε: «Εγώ ξέρεις πώς κατάλαβα το κέρατό μου μια φορά; Να σας πω;»!

Και αστειευόμενη η Τζώρτζια της είπε: «Θέλουμε και ονόματα.»!

Και η Φωτεινή αυθόρμητα απάντησε: «Ο Στόκας!»!

Η Τζωρτζιά τόνισε: «Το πες; Εγώ για πλάκα το είπα.»!

Και η Φωτεινή απάντησε: «Είχε ένα παλιό τηλέφωνο παλιά και νόμιζα ότι δεν λειτουργούσε το τηλέφωνο. Κάποια στιγμή λοιπόν, μετά από χρόνια, δεν ξέρω πώς μου κάθισε, και πήρα το τηλέφωνο. Και το τηλέφωνο που είχε σταματήσει να λειτουργεί, λειτουργούσε»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share