Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

H εξομολόγηση του Φάνη Μουρατίδη: «Πριν γνωρίσω την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήμουν σχεδόν σίγουρος πως…»

«Ήταν καρμικό...»

16 Ιουλίου 2022 12:27
H εξομολόγηση του Φάνη Μουρατίδη: «Πριν γνωρίσω την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήμουν σχεδόν σίγουρος πως…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν μερικά χρόνια ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σύζυγό του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 στην κωμική τηλεοπτική σειρά Μπαμπά, Μην Τρέχεις.

Δείτε επίσης: Αποκαλυπτικός ο Φάνης Μουρατίδης: «Ο γάμος με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι πολύ...»

«Ήταν καρμικό να γνωριστώ με την Άννα, διότι πριν μου γίνει η πρόταση είχα αποφασίσει να μην κάνω τηλεόραση. Όμως, ο παραγωγός της σειράς, Γιάννης Καραγιάννης, επέμενε να συνεργαστούμε. Μέσω του Γιάννη, γνώρισα το σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και εντυπωσιάστηκα με το ταλέντο του. Τότε αποφάσισα να πω το “ναι”. Αργότερα ήρθε και η Άννα στη σειρά. Ήταν καρμική η γνωριμία μας και από αυτά που λες πως έπρεπε να γίνουν. Ό,τι παίζαμε το ζούσαμε. Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα γίναμε ζευγάρι», ανέφερε ο ηθοποιός.

φάνης μουρατίδης παπαχαραλάμπους

«Ήταν κάτι που ήρθε αβίαστα και φυσικά. Το μετά φοβήθηκα, διότι από εργένης έκανα ένα μεγάλο άλμα στη ζωή μου: Παντρεύτηκα και έκανα παιδιά. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα μείνω εργένης. Πριν γνωρίσω την Άννα, δεν είχα σκεφτεί καθόλου το σενάριο της οικογένειας. Αυτό ήταν κάτι που γεννήθηκε με τη γυναίκα μου», συμπλήρωσε ο Φάνης Μουρατίδης.

Φάνης Μoυρατίδης - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έρχεται τρίτο παιδί για το ζευγάρι; (Video)

Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν αρκετό καιρό στην εκπομπή «The 2Night Show» και εκεί είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Δείτε επίσης: Δεν είναι μόνο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτή είναι η γυναίκα που «έκλεψε» την καρδιά του Φάνη Μουρατίδη (photo)

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα δυο παιδιά του και ο Γρηγόρης τον ρώτησε: «Είναι αλήθεια ότι σε πέρασαν στο ύψος και παίζεται μαζί μπάσκετ» και ο ηθοποιός είπε πως ισχύει και όντως λατρεύουν το μπάσκετ! Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του με τα δυο παιδιά και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί με την σύζυγο του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Φάνης Μουρατίδης τόνισε: «Μακάρι θα ήθελα να αποκτήσουμε ένα τρίτο παιδί. Το θέλουμε και οι δύο»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share