Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Γαία Μερκούρη: Ηλιοκαμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο «Όναρ» με τον Άγγελο Λάτσιο (photos)

Συνεχίζει τις διακοπές της

16 Ιουλίου 2022 10:26
Τράβηξε όλα τα βλέμματα η Γαία Μερκούρη: Ηλιοκαμένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο «Όναρ» με τον Άγγελο Λάτσιο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν διστάζουν να το κρύψουν παρά το γεγονός ότι παλιότερα οι δυο τους είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους. Ωστόσο, οι δυο τους μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Τόσο η ίδια, όσο και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές αναρτήσεις από την καθημερινότητά τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι συχνά πυκνά κάνει διάφορες εξορμήσεις όπως για παράδειγμα στην Άνδρο όπου ο πατριός του συντρόφου της διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Αυτή τη φορά βέβαια, η Γαία Μερκούρη η οποία είναι ολόιδια η μητέρα της θέλησε να δημοσιεύσει δυο αναρτήσεις μέσα από τα insta stories στο instagram καθώς όπως θα δείτε παρακάτω είναι άκρως εντυπωσιακή. Αδιαμφισβήτητα το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει μιας και αν παρατηρήσετε την μητέρα της, θα δείτε πως είναι ολόιδιες. Συγκεκριμένα, η ίδια πόζαρε στην θάλασσα κάτω από τον ήλιο μιας και είναι ολοφάνερο ότι φοράει μαγιό.

Δείτε τις αναρτήσεις της Γαίας Μερκούρη που προκάλεσαν αναστάτωση...στο youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share