Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φουλ για 2ο παιδί η Μαρία Ηλιάκη; «Πιστεύω...» (photo)

Η απάντηση της παρουσιάστριας

16 Ιουλίου 2022 08:54
Φουλ για 2ο παιδί η Μαρία Ηλιάκη; «Πιστεύω...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Μαρία Ηλιάκη εδώ και ένα χρόνο και συγκεκριμένα από την ημέρα που έφερε στον κόσμο η κόρη της, Κατερίνα, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Παράλληλα, η 43χρονη παρουσιάστρια πριν από λίγες μέρες μάλιστα ανέβασε 3 story στα οποία μας διηγήθηκε μια άγνωστη ιστορία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρη της, καθώς ο σύζυγός της λείπει για κάποιους μήνες, αφού ζει και εργάζεται στην Ελβετία. Η Μαρία Ηλιάκη ωστόσο, φροντίζει να τον επισκέπτεται συχνά μαζί με την κόρη τους και αυτό έκανε και πριν από λίγες ημέρες, μετά το τέλος της εκπομπής της.

Αφού έριξε οριστική αυλαία η εκπομπή Τι λες Τώρα, η Μαρία Ηλιάκη ετοίμασε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε μαζί με την πριγκίπισσά της στην Ελβετία. Από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι ζει υπέροχες οικογενειακές στιγμές και ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην Ελβετία, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους, απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Φουλ για 2ο παιδί η Μαρία Ηλιάκη;

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε, μεταξύ των άλλων, ήταν για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί άμεσα, με την ίδια να απαντά πως είναι πολύ νωρίς.

Απάνηση Μαρίας Ηλιάκη για τον θα κάνει 2ο παιδί

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share