Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Σπάνε κόκκαλα» τα λόγια του Μάριου Αθανασίου για τον Λιγνάδη: «Όσοι αναφέρονται σε αυτόν πλέον θα λένε και...»

Πώς σχολίασε ο ηθοποιός την εξέλιξη στη δίκη του σκηνοθέτη

15 Ιουλίου 2022 15:34
«Σπάνε κόκκαλα» τα λόγια του Μάριου Αθανασίου για τον Λιγνάδη: «Όσοι αναφέρονται σε αυτόν πλέον θα λένε και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπάνε κόκκαλα… τα λόγια του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου για την εξέλιξη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Η χθεσινή ημέρα ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμάς. Ήταν περίεργη η απόφαση του δικαστηρίου για τον Λιγνάδη. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της αναστολής – αν και δεν είμαι νομικός», δήλωσε ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου.

Δείτε επίσης: Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Λιγνάδη: «Δεν του επέβαλαν κατ’ οίκον περιορισμό - Θα τον επιβάλλουμε εμείς» (video)

«Στόχος να μείνουν τα στόματα κλειστά»

«Παρά τη ντροπή, τον θυμό που νιώθουμε, πρέπει να κρατάμε κάτι σημαντικό: υπάρχει ενοχή και καταδίκη. Υπάρχει μια νίκη μέσα σε όλο αυτό. Κι αναφέρεται πλέον υποχρεωτικά κι από εκείνους, τους δημοσιογράφους, που το προηγούμενο διάστημα δεν ανέφεραν καν το όνομα του Λιγνάδη. Πλέον όταν θα αναφέρονται στον Λιγνάδη, θα λένε και το ‘βιαστής ανηλίκων’», είπε ο ηθοποιός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Τέλος, μεταξύ άλλων τόνισε ότι «και τώρα άλλα παιδιά, που μπορεί να έχουν ζήσει ή να ζουν ανάλογες καταστάσεις ως θύματα θα φοβούνται να μιλήσουν. Εμείς όμως, η κοινωνία, θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους, ώστε να ανοίγουν τα στόματα και να ακούγονται οι μαρτυρίες».

"Γιατί να μείνει φυλακή..." - Το καυστικό σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για Λιγνάδη σε 10 λέξεις

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που έκρινε ότι πρέπει να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Αν και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκισης για δύο βιασμούς, τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει προσωρινά ελεύθερο μέχρι το Εφετείο, θέτοντας βεβαίως περιοριστικούς όρους. Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τα πολιτικά κόμματα να ανταλλάσσουν πυρά, άτομα από τον χώρο της τέχνης να καταδικάζουν την αποφυλάκιση, ενώ έντονη ήταν η δυσαρέσκεια για την ελληνική Δικαιοσύνη και στο Twitter.

Ωστόσο ένα από τα πιο εύστοχα σχόλια έγιναν από την Έλενα Ακρίτα. Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αφεθεί ελέυθερος με περιοριστικούς όρους, η Έλενα Ακρίτα έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook. «Γιατί να μείνει φυλακή δεν είναι και ο Λάκης Γαβαλάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share