Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Καταστροφή για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Είχα τάσεις αυτοκτονίας - Πήγα σε ψυχίατρο στα 13 μου...»

Όσα αποκάλυψε για τη ζωή της

15 Ιουλίου 2022 10:11
Καταστροφή για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Είχα τάσεις αυτοκτονίας - Πήγα σε ψυχίατρο στα 13 μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς και έμπειρες δημοσιογράφους της γενιάς της, την οποία απολαμβάνουμε όλο αυτά τα χρόνια μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» που παρουσιάζει στη συχνότητα του Star.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για εκείνη, για το πρόβλημα υγείας της αλλά και για τον τρόπο που ξεπέρασε την κατάθλιψη, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Δείτε επίσης: Νέα «πυρά» από την Κουτσελίνη: «Θέλω να μάθει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ότι όταν κάνουμε λάθη σκύβουμε και...» (Video)

Ζήνα Κουτσελίνη: Το πρόβλημα υγείας και η μάχη με την κατάθλιψη

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής», η παρουσιάστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, αλλά και για την κατάθλιψη που πέρασε όταν έφυγε από την ζωή η μητέρα της.

«Στην καθημερινότητά μου είχα ανορεξία. Δεν είχα όρεξη να φάω. Μου έλεγαν πως έχει να κάνει με το χαμό της μαμάς μου. Εγώ ήξερα πως απλώς δεν ήθελα να ζήσω. Ήθελα όμως να φύγω όρθια, έχοντας τη δουλειά μου.

Η εικόνα μου μπροστά στους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί ήταν διαφορετική από αυτή που είχα όταν έμπαινα στο σπίτι μου. Κλειδωνόμουν μέσα και είχα μέχρι και τάσεις αυτοκτονίας. Ήμουν ένα κορίτσι που δούλευα σε έναν χώρο όπου δε χωρούσε η κατάθλιψη. Κανείς δε θα διάλεγε έναν καταθλιπτικό συνεργάτη. Όλοι θέλουν έναν συνεργάτη να είναι παρών. Όχι να είσαι παρών -απών».

Η Ζήνα Κουτσελίνη εξομολογήθηκε επίσης πως χρειάστηκε την συμβουλή ψυχιάτρου για να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματά της. «Πήγα σε ψυχίατρο στα 13 μου και κρυφάκουσα να λέει στη θεία μου πως δε θα καταλήξω καλά αν συνεχίσω να βιώνω την ίδια κατάσταση που βίωνα στο σπίτι. Από τα 13 έως τα 24 έλεγα πως δε μπορώ να τα καταφέρω. Δε ήθελα να ζήσω. Ευτυχώς συναντούσα ανθρώπους που με βοηθούσαν να πάω μπροστά. Αναζήτησα τη σωτηρία μου αλλάζοντας τρεις πόλεις και ένα νησί για να ξεφύγω από τα προβλήματα με τον πατέρα μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share