Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Πάντα στη σωστή πλευρά η Καίτη Γαρμπή: Πύρρειος νίκη η «καταδίκη» Λιγνάδη

Πήρε θέση για μια ακόμα φορά

14 Ιουλίου 2022 12:28
Πάντα στη σωστή πλευρά η Καίτη Γαρμπή: Πύρρειος νίκη η «καταδίκη» Λιγνάδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δική της τοποθέτηση έκανε η Καίτη Γαρμπή, σχετικά με τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η αποφυλάκιση του καλλιτέχνη και η αναστολή που του δόθηκε από το δικαστήριο, μέχρι το εφετείο, έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ανάμεσα στους επώνυμους που σχολίασαν την απόφαση ήταν και η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Είναι γνωστό άλλωστε, πως η Καίτη Γαρμπή πάντοτε μοιράζεται την άποψή της δημόσια με τους ακόλουθούς της στα social media κι αυτό έκανε και τώρα.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, έγραψε: «Ναι μεν. Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo. Αλλά. Αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

tweet γαρμπή για λιγνάδη

«Ντροπή! Πάτος! Είστε σιχάματα...» - Ξεσπάει ο καλλιτεχνικός χώρος για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης (photo-video)

Θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερο υπό όρους τον Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Δημήτρη Λιγνάδη για 12 χρόνια, ωστόσο ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί σύντομα εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους αλλά και την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Αυτή την απόφαση πήρε το δικαστήριο και αυτή τη φορά με οριακή πλειοψηφία 4-3. Έτσι, μόλις πληρώσει τις 30.000 ευρώ που ορίστηκαν ως εγγύηση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο σπίτι του και να περιμένει την εκδίκαση της έφεσης που έκανε κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Αποδοκιμασίες δέχθηκαν η Ελένη Κούρκουλα, συγγενείς και φίλοι του Δημήτρη Λιγνάδη από παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα. «Ντροπή σας, αίσχος, οι βιαστές έξω από τη φυλακή».

Οργή και θυμός από τους καλλιτέχνες

Αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, το διαδίκτυο γέμισε με αναρτήσεις οργής και θυμού. Ο καλλιτεχνικός κόσμος ξεσπά τις τελευταίες ώρες στα social media κατά της δικαιοσύνης, αλλά και του σκηνοθέτη ο οποίος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

 Ξεσπάει ο καλλιτεχνικός χώρος για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share