Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τα εντυπωσιακά γενέθλια με τις φίλες της

Η ανάρτηση στο Instagram

13 Ιουλίου 2022 20:07
Σε πελάγη ευτυχίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τα εντυπωσιακά γενέθλια με τις φίλες της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Δήμητρα Αλεξανδράκη μπορεί να ανακοίνωσε πρόσφατα την αναβολή του γάμου της αλλά όλα δείχνουν πως είναι καλά με το σύντροφό της οπότε δεν έχει λόγο να μην είναι ευτυχισμένη. Μάλιστα, σήμερα Τετάρτη 13/7 φαίνεται πως είναι ακόμα μία σημαντική μέρα για την ίδια μιας και έχει γενέθλια.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Στα «μαύρα» η Βάνα Μπάρμπα - «Από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη...»

Η ίδια λοιπόν πριν λίγο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βιντεάκι που πόζαρε με τις φίλες με ποτήρια σαμπάνιες. Η ανάρτηση συνοδευόταν από την εξής λεζάντα:

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τα γενέθλιά της

«Ευλογία να μεγαλώνεις όπως επιθυμείς ! #32

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και τη δύναμη που μου δίνετε εσείς , στα καλά και στα άσχημα εδώ μέσα στο Instagram , είμαστε σαν οικογένεια σαν μια γειτονιά που βλέπουμε ο ένας τον άλλο ! Εύχομαι και επιθυμώ να βλέπουμε περισσότερο καλές κ όμορφες στιγμές , ακόμα και στα άσχημα να βρίσκουμε το καλό που μπορεί να υπάρχει!

Να αλλάξουμε εμείς την οπτική μιας εικόνας και να βλέπουμε καλοπροαίρετα κ με όση αγάπη και συμπάθεια έχουμε μέσα μας !

Είστε ένας υπέροχος κόσμος και αυτό πρέπει να μεταφέρουμε κ στη συνέχεια μας που θα είναι τα παιδιά μας !
Με απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη η Dimka σας»

"Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ..." - Όλη η αλήθεια για την αναβολή του γάμου της Δήμητρας Αλεξανδράκη
Αναβάλλεται προσωρινά ο γάμος της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Δευτέρας 27/6 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τελικά τον αναβάλαμε τον γάμο, γιατί δεν προλαβαίναμε. Ήταν να παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη και αλλάξαμε την ημερομηνία για λίγο αργότερα, γιατί εξαιτίας της δουλειάς και λόγω πολλών άλλων υποχρεώσεων δεν μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την όμορφη στιγμή. Είναι ξεκάθαρα θέμα διαχείρισης του χρόνου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δημήτρα Αλεξανδράκη. μου…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα αυτό το διάστημα είναι γνωστό πως τρέχει συνεχώς για το νέο της μαγαζί με νυφικά, Saga Bridal στην Κηφισιά, το οποίο όπως φαίνεται είναι η αιτία που θα χρειαστεί ο γάμος να γίνει λίγο αργότερα.

Ωστόσο, υπήρχαν μερικά δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της και να αναβάλλεται οριστικά ο γάμος της, με την ίδια νωρίτερα να δημοσιεύει ένα story στο Instagram και να ξεκαθαρίζει ότι έχει οριστεί νέα ημερομηνία γάμου του ζευγαριού, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι δεν θα έχει κουμπάρους.

Σε πελάγη ευτυχίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τα εντυπωσιακά γενέθλια με τις φίλες της

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share