Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αιγαιοπελαγίτισσα Μαρίνα Πατούλη: Με σύνολο που «κόβει την ανάσα» στα στενά της Μυκόνου!

Περνάει υπέροχα κι αυτό φαίνεται!

13 Ιουλίου 2022 15:16
Αιγαιοπελαγίτισσα Μαρίνα Πατούλη: Με σύνολο που «κόβει την ανάσα» στα στενά της Μυκόνου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην καλύτερη φάση της ζωής της, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο βρίσκεται η Μαρίνα Πατούλη. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό την βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στην Μύκονο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Από την άλλη, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία ποζάρει στα σοκάκια της Μυκόνου.

Μαρίνα Πατούλη από... άλλον πλανήτη: Αφήνει εποχή στα καλντερίμια της Μυκόνου - Η άκρως εντυπωσιακή της εμφάνιση με φτερά και πούπουλα!

Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ξέρει πολύ καλά πώς να τραβάει την προσοχή και το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη εθεάθη στα Ματογιάννια με μία εμφάνιση που θυμίζει την εμφάνιση της Ισραηλινής τραγουδίστριας της ποπ, Σαρόν Κοέν ή όπως είναι ευρέως γνωστή… Ντάνα Ιντερνάσιοναλ στη Eurovision του 1998. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε μέσα στο κατάστημά της στα Ματογιάννια να φοράει μία μωβ φούστα από πούπουλα και αντίστοιχο, πορτοκαλί τοπ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ποια επανασύνδεση; Με άνδρα στο πλευρό της η Μαρίνα Πατούλη (photo)

Η Μαρίνα Πατούλη μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της, δείχνει να είναι φουλ ανανεωμένη. Σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram, αλλά και δημόσια εμφάνιση της, πάντα ποζάρει με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Παράλληλα, δέιτε ένα ασύλληπτο βίντεο με τη Μαρίνα Πατούλη να «ξεσαλώνει» μετά τον χωρισμό της.

Η πρόεδρος της Unesco βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, όπου συνάντησε τον Κριστιάν Καρεμπέ, με τον οποίο πόζαραν μαζί σε μια αναμνηστική φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share