Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Φωτιά» από τη Σία Κοσιώνη: Όταν αποκάλυψε τα πάντα για το διαζύγιο με τον Κώστα Μπακογιάννη

Η ηχηρή της απάντηση στα σενάρια

13 Ιουλίου 2022 14:45
«Φωτιά» από τη Σία Κοσιώνη: Όταν αποκάλυψε τα πάντα για το διαζύγιο με τον Κώστα Μπακογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αλλά όπως και καθένα εξ αυτών, είχαν βρεθεί στο στόχαστρο κακόβουλων δημοσιευμάτων.

Στο παρελθόν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν μιλήσει για διαζύγιο, με την εφημερίδα «Μακελειό» να δίνει... ρεσιτάλ, κάνοντας λόγο για χωρισμό μετά τις εκλογές. Εκεί ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει πει στη Σία να κάνει υπομονή μέχρι τις δημοτικές εκλογές και να μην ξεκινήσει τα νάζια.

«Αλλού βάλανε τη βόμβα, αλλού έσκασε» αναφέρει μεταξύ άλλων το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό και τελικά μόνο ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει και τι όχι... Δείτε την εικόνα με το πρωτοσέλιδο:

Η εφημερίδα, μάλιστα, το συνέχισε αναφέροντας: «Σε πρόσφατη εμφάνιση του Μπακογιάννη, τα χείλη του έσταζαν έρωτα και τρυφερότητα για την ξανθιά παρουσιάστρια του Σκάι, την ώρα που τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Την ώρα που δηλαδή η σχέση του με τον Κοσιώνη είναι πλέον συμβατική και μάλιστα σε βαθμό που με πρόσχημα τις υποχρεώσεις του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες κάθε εβδομάδα -όπως λένε νεότερες πληροφορίες μας- φεύγει από το κλεινόν άστυ. Ίσως γιατί το πρόσωπο για το οποίο φτερουγίζει η καρδιά του βρίσκεται εκτός Αθηνών. Κοντά στο Καρπενήσι…».

Η ηχηρή απάντηση της Σίας

Η Σία λοιπόν, έσπασε τη σιωπή της και έδωσε τη δική της απάντηση με πολύ περίτεχνο τρόπο.

Η παρουσιάστρια φωτογράφισε τους δύο άντρες της ζωής της σε μια πολύ τρυφερή στιγμή σε βόλτα τους στο... Καρπενήσι. Την φωτογραφία τους μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Οι άνδρες της ζωής μου! Χρόνια πολλά σε όλους με πολλή πολλή αγάπη!», έγραψε στην λεζάντας της στέλνοντας τις ευχές της και... τα μηνύματα της προς όλους την περίοδο των Χριστουγέννων το 2018, έχοντας φτάσει τώρα να γίνουν και... πνευματικοί γονείς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share