Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ολόσωμο βίντεο στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης! Τα πρώτα πλάνα με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Αποκάλυψη τώρα!

13 Ιουλίου 2022 11:42
Έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το ολόσωμο βίντεο στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης! Τα πρώτα πλάνα με την φουσκωμένη κοιλίτσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού είναι φουλ ερωτευμένη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και όλα δείχνουν πως σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους και τον καρπό του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδί.

Παρόλο που η ίδια ή ο σύντροφός της δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες, οι εμφανίσεις της παρουσιάστριας φουντώνουν όλο και περισσότερο αυτούς τους ισχυρισμούς, ενώ εμείς τους επιβεβαιώσαμε.

Μάλιστα, απουσίαζε από τα social media αυτές της μέρες και μόλις αποφάσισε να κάνει την επιστροφή της, η εικόνα της δίνει ένα ακόμη στοιχείο σχετικά με το θέμα. Ανέβασε, λοιπόν, ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που βρισκόταν στο κομμωτήριο, και αφού ανανέωσε τα μαλλιά της, έσπευσε να μας δείξει το αποτέλεσμα.

Αντί για τα μαλλιά της, όμως, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το φαρδύ φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για να κρύψει την κοιλίτσα της, σε αντίθεση με τα παλιά της look που συνήθιζε να φοράει πιο στενά ρούχα. Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share