Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ταύρος εν υαλοπωλείω» ο Γιάννης Μπέζος: «Έθαψε» με δήλωση-φωτιά τον Βασίλη Τσιτσάνη!

Στη γνωριμία του με τον θρυλικό συνθέτη αναφέρθηκε ο Έλληνας ηθοποιός

13 Ιουλίου 2022 11:45
«Ταύρος εν υαλοπωλείω» ο Γιάννης Μπέζος: «Έθαψε» με δήλωση-φωτιά τον Βασίλη Τσιτσάνη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη γνωριμία του με τον Βασίλη Τσιτσάνη αναφέρθηκε, μιλώντας στο περιοδικό Esquire, ο Γιάννης Μπέζος. Είπε συγκεκριμένα, στη συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Ραφαέλλα Ράλλη:

Τον θαυμασμό πρέπει να τον επαναφέρουμε. Εμπεριέχει την απορία του «πως γίνεται αυτό;» Υπάρχει μια γενική τάση από τον κόσμο να μη θαυμάζει εύκολα, θέλει αν σε φέρει προς τα κάτω, στα μέτρα του. Όπως ξέρετε, εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά.

Θέλω να παραμείνω στα δικά μου κι όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει. Να σας το εξηγήσω πως το εννοώ: Λένε καμια φορά γιατί δεν υπάρχουν οι μεγάλοι τραγουδιστές του παρελθόντος; Μα γιατί δεν τους θαυμάζουμε πλέον τους τραγουδιστές. Νομίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε σαν κι αυτούς.

Κάπως έτσι ίσως εξηγείται η αναλωσιμότητα των σύγχρονων «διασήμων»; Ναι, δεν είναι λαϊκοί ήρωες. Λαϊκός ήρωας ήταν ο Τσιτσάνης. Αλλά, επειδή τον έχω γνωρίσει, σας βεβαιώ ότι ήταν ο πιο σνομπ άνθρωπος που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.

Δεν τον πλησίαζες, ήταν λαϊκός όμως. Που σημαίνει τι; Ότι κατέθετε την αλήθεια του κι άφησε πίσω έργο που εμείς εκ των υστέρων επαναφέρουμε. Όποτε πονάμε, κλαίμε, χαιρόμαστε, θυμόμαστε αυτούς, όχι τους σημερινούς. Αυτούς τους «για την ευχαρίστηση» τους γκρεμίζουμε με την πρώτη ευκαιρία.

γιαννησ-μπεζοσ-τσιτσανησ-βασιλησ-13-7

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γιάννης Μπέζος - "Αρκετοί ανόητοι έχουν..."

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret παραχώρησε πρόσφατα ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος αναφέρθηκε στον πόλεμο αλλά και στις καλοκαιρινές εμφανίσεις του, ενώ πρόσφατα απάντησε και για τον Μάρκο Σεφερλή. Με την ευκαιρία, δείτε ποιό θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του ηθοποιού.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

«Τέτοιον πόλεμο, τέτοιας έκτασης και τέτοιας έντασης, είχε να ζήσει πολλά χρόνια η Ευρώπη. Τώρα, επειδή είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία, η εικόνα πολλές φορές μάς μαγνητίζει και μας παγιδεύει. Μας δημιουργεί εντυπώσεις και έτσι μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση ή μας τρομάζει, αλλά πίσω από αυτά υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος, να το συνηθίσουμε κιόλας, και αυτό είναι το χειρότερο.

Ο πόλεμος είναι μια τρομερά ζοφερή υπόθεση και αυτό το ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζεται να το επισημάνω εγώ. Είναι παιχνίδια των μεγάλων και θα την πληρώσουν πάλι κάποιοι άνθρωποι που εγκαταλείπουν την εστία τους, με νεκρούς, αιχμαλώτους και ανθρώπους που ξεσπιτώνονται, θα πρέπει κάποτε να βλέπουμε σοβαρά, να μην έχουμε την κριτική έτοιμη και να κοιτάξουμε να δούμε πως θα αποφύγουμε αυτή την κατάρα του πολέμου.

Θα επισημάνω, όσον αφορά τον χώρο μας. διότι ας πούμε ότι είναι ένα ξεκίνημα καινούργιο -καταλαβαίνετε τι εννοώ, με την έννοια ότι είναι μετά τις περιπέτειες αυτές με τους κορωνοϊούς και τα λοιπά- ότι φέτος, όπως ξέρετε, δεν υπάρχει υγειονομικό πρωτόκολλο στα θέατρα.

Επομένως προβλέπεται μεγαλύτερη ροή των θεατών, που βασίζεται στη βαθιά επιθυμία των ανθρώπων να παρακολουθήσουν παραστάσεις, συναυλίες και τα λοιπά. Αυτό πολλαπλασιάζει τις δικές μας ευθύνες, γιατί έρχονται οι άνθρωποι να μας δουν, να πληρώσουν το εισιτήριό τους. Έρχονται, θα έλεγα, με διάθεση να επικοινωνήσουν και θα έπρεπε όλοι εμείς να είμαστε ακόμα καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τις προηγούμενες φορές».

Αναφορικά με το αν το Ηρώδειο αποτελεί καταξίωση για έναν ηθοποιό. «Οχι, βέβαια, τι καταξίωση να είναι; Είναι απλώς ένας χώρος μεγάλος και καλός για να παρουσιάζουμε παραστάσεις. Είναι ένας εμβληματικός χώρος κάτω από την Ακρόπολη, όπου έχουν εμφανιστεί μεγάλες προσωπικότητες. Και αρκετοί ανόητοι έχουν εμφανιστεί εκεί, ξέρετε. Δεν τους έκανε καλύτερους, αυτή είναι η απάντησή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share