Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παντρεύονται Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης! Στην Μύκονο ο γάμος - Αυτός θα είναι ο κουμπάρος!

Επιτέλους ο εφοπλτιστής παντρεύεται την παρουσιάστρια!

13 Ιουλίου 2022 10:24
Παντρεύονται Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης! Στην Μύκονο ο γάμος - Αυτός θα είναι ο κουμπάρος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμοι για να σφραγίσουν την αγάπη τους είναι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης! Όταν η φλόγα μιας αγάπης είναι αληθινή δεν σβήνει ποτέ. Πετράνη απόδειξη σ' αυτό αποτελούν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, οι οποίοι όχι απλά έσβησαν τα μαύρα σύννεφα που είχαν σκεπάσει την σχέση τους αλλά είναι και έτοιμοι για το επόμενο βήμα, σύμφωνα με το περιοδικό YES MAGAZINE. Το σύνθημα μάλιστα για την επανασύνδεση αυτή δεν το έδωσε άλλον πέρα από τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος θα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Μετά την επανασύνδεση στη Ρώμη, σύμφωνα πάντα με το YES MAGAZINE, η 37χρονη παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής είναι αχώριστοι και παρότι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αναφέρουν πως ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από ποτέ!Το διάστημα που έμειναν χωριστά τους έκανε να καταλάνουν πως είναι ο ένας για τον άλλον. Η Κατερίνα Καινούργιου, για να μην νομίζει ο Φίλιππος πως παίζει μαζί του είναι έτοιμη για να τον παντρευτεί. Την πιέζουν άλλωστε, τόσο η οικογένειά της, όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό της περιβάλλον.

Παντρεύονται Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η πρόταση γάμου και ο γάμος υπεραραγωγή

Φήμες θέλουν την πρόταση γάμου να έχει γίνει και ο ζευγάρι μάλιστα να έχει αποφασίσει και το που θα γίνει το μυστήριο! Που άλλου φυσικά από την Μύκονο, με κουμπάρο τον Νίκο Κοκλώνη! Περισσότερες λεπτομέρειες θα διαβάσετε στο περιοδικό YES MAGAZINE που κυκλοφορεί από σήμερα σ' όλα τα περίπτερα.

Παντρεύονται Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share