Καθηλώνει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα στη ζωή μου»
Τι αποκάλυψε;
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη, το απόγευμα της Τρίτης, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η νεαρή παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει έναν απολογισμό για την απόφασή που πήρε ακριβώς έναν χρόνο πριν να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.
Σήμερα, λοιπόν, η Άννα Μαρία Βέλλη δεν διστάζει να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης δηλώνοντας με θάρρος ανακουφισμένη.
Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε μια ιστορία όπου γράφει πως «ένα χρόνο πριν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα στη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήξερα τι ήθελα να λύσω αλλά με κάθε συνεδρία ερχόταν κάτι άλλο στην επιφάνεια. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, κατάφερα να εκφράσω τα συναισθήματά μου, κάτι που με βασάνιζε όταν πρωτοπήγα».
«Μου πήρε ένα χρόνο ολόκληρο. Τα δάκρυα είναι ανακούφισης» καταλήγει η Άννα Μαρία Βέλλη στο μήνυμα που θέλησε να στείλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Άννα-Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία από την κακοποίησή της - «Το κεφάλι μου βρήκε στο πλακάκι» (photo)
Η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη με μία ανάρτηση που κανείς δεν περίμενε, θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τη βία κατά των γυναικών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψή της.
Η Άννα Μαρία Βέλλη πόσταρε μία δική της φωτογραφία, στην οποία είναι εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό της από χτύπημα που είχε δεχτεί στο παρελθόν, το οποίο είχε προκαλέσει ένας πρώην σύντροφός της.
Οι 7 ταινίες "γροθιά στο στομάχι" για τη βία κατά των γυναικών.
Όπως γράφει μάλιστα, είναι μία από τις πολλές φωτογραφίες που έχει κρατήσει και η οποία δείχνει «πώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η αγάπη», περιγράφοντας τις στιγμές που βίωσε κατά τον ξυλοδαρμό της. Στα λόγια που συνοδεύουν τη φωτογραφία, τονίζει πως «καμία δεν είναι μόνη» και καλεί όλες τις γυναίκες να μιλούν ανοιχτά χωρίς να φοβούνται, μέχρι ο κόσμος να φωνάξει πως «φταίει ο θύτης, ποτέ το θύμα».
Η ανάρτησή της
«Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω "αυτό" στο μέτωπο μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πώς θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με Πιστέψουν;
Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφου είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ… Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. #together.
(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)»
Υπενθυμίζεται πως η Άννα Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το περιστατικό κατά το οποίο έπεσε θύμα κακοποίησης από σύντροφό της, με αφορμή τότε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, αναφέροντας: «Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα.... Τις τελευταίες ημέρες αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και πιστέψτε με είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου ότι απλά ήμουν τυχερή. Η Γαρυφαλλιά και η Καρολάιν δεν ήταν τυχερές. Εγώ μιλάει και κάνω αυτό το βίντεο γιατί έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου.
Ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι όταν είσαι σε μία τέτοια σχέση. Τι γίνεται αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ό,τι έγινε στη Φολέγανδρο, ό,τι έγινε με τον πιλότο και την Καρολάιν και δεν είναι οκ. Δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά κάθε εβδομάδα σε μία χώρα τόσο μικρή όσο η Ελλάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει από τη δικαιοσύνη. Να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να βγαίνουν άνθρωποι της αστυνομίας και να λένε ομολόγησε το έγκλημά σου για να μειωθεί η ποινή σου. Σεβαστείτε τις γυναίκες».