Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Νατάσα Θεοδωρίδου για πλαστικές επεμβάσεις: «Κι αν τις έκανα, θα το έλεγα;» - Η αποκάλυψη για το γάμο με τον Φουστάνο (Video)

Τι την ενοχλεί;

12 Ιουλίου 2022 20:04
Νατάσα Θεοδωρίδου για πλαστικές επεμβάσεις: «Κι αν τις έκανα, θα το έλεγα;» - Η αποκάλυψη για το γάμο με τον Φουστάνο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία «κλασική» ερώτηση που συνοδεύει πάντα τις επώνυμες κυρίες αφορά τη σχέση τους με τις πλαστικές, εάν έχουν κάνει ή εάν θα έκαναν και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχει αποτελέσει εξαίρεση του κανόνα πόσο μάλιστα λόγω του γάμου της στο παρελθόν με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Δείτε επίσης: 68 αυτός 37 εκείνη: Δείτε την κούκλα σύντροφο του Ανδρέα Φουστάνου!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster) στο διαδικτυακό κανάλι του στο Υoutube και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έπαιξε μαζί του «Θάρρος ή Αλήθεια;».

Όταν λοιπόν η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί ποτέ για εκείνη, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε τότε στις πλαστικές επεμβάσεις και εξήγησε και η ίδια πως ο γάμος της με τον Ανδρέα Φουστάνο ήταν η αφορμή.

«Ψέμα που το δικαιολογώ, όμως. Στον δεύτερο γάμο μου παντρεύτηκα έναν πλαστικό χειρουργό, έναν άνθρωπο που ασχολείται με την ομορφιά της γυναίκας. Με ακολουθούσε και με ακολουθεί πάντα, ότι εγώ λογικά καθόμουν σε αυτό το χειρουργικό κρεβάτι μέρα παρά μέρα. Αυτό με κυνηγάει. Με χιουμοριστική διάθεση γελάω! Πες ότι τα έκανα όλα αυτά, θα τα έλεγα; Εγώ αυτήν την ειλικρίνεια δεν την καταλαβαίνω. Εάν δεν προστατέψεις την προσωπική σου ζωή σε πολλά επίπεδα, γιατί και το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής, τότε τι; Εγώ θέλω να είμαι φίλη με τους ανθρώπους γιατί η μουσική ανήκει σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορείς να το κάνεις και να είσαι ντίβα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου», τόνισε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share