Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η γιαγιά της Γαίας Μερκούρη - Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, Δωροθέα

Η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τη μητέρα της, στα γενέθλια του Βασίλη Ζούλια

12 Ιουλίου 2022 16:50
Αυτή είναι η γιαγιά της Γαίας Μερκούρη - Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, Δωροθέα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δωροθέα Μερκούρη παραβρέθηκε στα γενέθλια του Έλληνα σχεδιαστή και φίλου της, Βασίλη Ζούλια ενώ τη συνόδευσε η μητέρα της. Για πρώτη φορά είδαμε τη γιαγιά της Γαίας Μερκούρη!

Δείτε επίσης: Κορίτσι της βιοπάλης η Γαία Μερκούρη - Την πήρε στη δούλεψή του ο Ματέο Παντζόπουλος! (photo)

Για τους αγαπημένους του φίλους, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, έκανε ένα πάρτι με αφορμή τα γενέθλιά του, στο σπίτι του στην περιοχή Μαυρο Λιθάρι Αναβύσσου. Με μια σειρά από φωτογραφίες, ο Βασίλης Ζούλιας έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους την όμορφη, ευχάριστη ατμόσφαιρα αλλά και τα χαρούμενα πρόσωπα.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων του, ήταν και η Δωροθέα Μερκούρη με τη μητέρα της, τις οποίες και φωτογράφισε ο Βασίλης Ζούλιας, χαμογελαστές στον κήπο.

Η Δωροθέα Μερκούρη αποτελεί μια από τις μούσες του Βασίλη Ζούλια. Επιλέγει πάντα κομμάτια του Έλληνα σχεδιαστή και τα φορά αναδεικνύοντας, τόσο τα υπέροχα σχέδιά τους, όσο και τον δυναμικό της χαρακτήρα.

Δείτε τη φωτογραφία:

μητέρα Δωροθέας Μερκούρη

Στην αρχή δεν ήθελαν τον Ματέο Παντζόπουλο: Έτσι γνώρισαν τα παιδιά του Γιάννη Λάτσιου το σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου, με το δύσκολο «βήμα» να είναι το πώς θα γνώριζε στα παιδιά της τον άνθρωπο της ζωής της, προερχόμενη από ένα διαζύγιο με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο.

Η παρουσιάστρια, για το γάμο της οποίας έχουν ακουστεί αρκετά, είχε μιλήσει στο παρελθόν, μάλιστα, το πώς ο σημερινός της σύζυγος γνώρισε τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

Η εξομολόγηση της Μενεγάκη για το πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της τον Ματέο

«Ότι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και ως προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, δε θέλει να χάσει τη μητέρα του. Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος αισθάνεται μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. “Πού τη αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται που την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου;"», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Κατόπιν, η Μενεγάκη συμπλήρωσε λέγοντας: «Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο […] Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share