Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Ο χωρισμός από την πρώην γυναίκα και η... αποκάλυψη

Όσα δεν ξέρατε για την προσωπική του ζωή!

12 Ιουλίου 2022 09:46
Γιώργος Παπαδάκης: Ο χωρισμός από την πρώην γυναίκα και η... αποκάλυψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν, ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έχει παντρευτεί δύο φορές στη ζωή του! Ο παρουσιαστής, μάλιστα, έχει μιλήσει ανοικτά για το χωρισμό με την πρώην γυναίκα του και είχε τονίσει πως ήταν ένα λάθος!

Πριν από λίγες ημέρας, ο παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα" είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του -διαβάστε εδώ περισσότερα-, αλλά και για τους γάμους του. Τι είχε πει για την πρώην σύζυγό του αλλά και για τη νυν;

Ο Γιώργος Παπαδάκης, αποκάλυψε πως οι δύο γυναίκες της ζωής του έχουν πολύ καλές σχέσεις και βγαίνουν, μιλώντας μάλιστα ανοικτά για τα ελαττώματά του.

"Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω" έχει πει ο παρουσιαστής, μιλώντας για την οικογένειά του και συνέχισε λέγοντας: "Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες".

Γιώργος Παπαδάκης: Ο χωρισμός από την πρώην γυναίκα και η... αποκάλυψη

Η γνωριμία του Γιώργου με την Τίνα -δείτε εδώ τη μητέρα της- ξεκινά αρκετά πίσω στο χρόνο, εποχή που και οι δύο δούλευαν μαζί στον ΑΝΤ1. Όταν άρχισε να γίνεται γνωστή η σχέση τους εκείνη ήθελε να φύγει από το κανάλι για να μην πουν οι κακές γλώσσες ότι "είναι η κυρία του κυρίου".

Πώς την γνώρισε;

"Την Τίνα εδώ την γνώρισα όταν ξεκίναγε ο ΑΝΤ1. Την είχε συμπαθήσει ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού. Με είχε καλέσει στο γραφείο του και μου είχε πει “αυτό το κορίτσι θέλω να το προσέξεις. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε είχα πάει στο γραφείο του και του είπα 'μου είχες πει να την προσέχω. Θα την προσέχω για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου'. Το ότι τη γνώρισα και την έπεισα να με παντρευτεί είναι το καλύτερο που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι το κοριτσάκι μου, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της".

Μπορεί η Τίνα να είναι 14 χρόνια μικρότερη από εκείνον αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν πτόησε καθόλου τον Γιώργο να προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά της.Την αποκαλεί "άνθρωπο της ζωής" του και έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι η επιτυχία του οφείλεται στην σύντροφό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share