Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η μάχη με καρκίνο και ανεύρυσμα. “Έκανα 4 χειρουργεία και…”

Οι τραγικές ώρες!

11 Ιουλίου 2022 21:58
Θλίψη για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η μάχη με καρκίνο και ανεύρυσμα. “Έκανα 4 χειρουργεία και…”
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την μάχη που έδωσε με καρκίνο και ανεύρυσμα;

Μάθημα ζωής δίνει μέσα από συνέντευξή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε τέσσερις φορές για καρκίνο στον θυρεοειδή και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα», εξομολογήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Θλίψη για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η μάχη με καρκίνο και ανεύρυσμα. “Έκανα 4 χειρουργεία και…”

Παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν το έβαλε κάτω: «την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο».

«Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω», κατέληξε.

Νίκος Χατζηνικολάου - Ο άγνωστος καβγάς με τη σύζυγό του

Ένας άγνωστος καβγάς υπήρξε ανάμεσα στο Νίκο Χατζηνικολάου και τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε τονίσει ότι έβγαζε καντήλες όταν την έβλεπε, ενώ ήθελε να της πετάξει και τον καφέ.

Έτσι εξελίχθηκε η σχέση με την Κρίστη Τσολακάκη μέχρι την πρόταση γάμου

Καταρχήν όπως περιγράφει ο αγαπημένος δημοσιογράφος, άκουγε το όνομα της νυν συντρόφου και συζύγου του και έβγαζε καντήλες. "Ήθελα να της πετάξω τον καφέ πάνω της", είπε εξηγώντας στα επόμενα δευτερόλεπτα, την οργή του προς το πρόσωπο της: "Η Κρίστη, έκανε δημόσιες σχέσεις στην Άννα Βίσση. Της ζητούσα λοιπόν συνέντευξη και μου αρνιόταν. Άκουγα το όνομα της και έβγαζα καντήλες. Την τρίτη φορά την κάλεσα στο γραφείο μου να συναντηθούμε για να λύσουμε το… πρόβλημα".

Θλίψη για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Η μάχη με καρκίνο και ανεύρυσμα. “Έκανα 4 χειρουργεία και…”

"Εγώ όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη, τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούτζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουτζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω", είπε χαρακτηριστικά παλαιότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η γνωριμία τους έγινε το 2002. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήρθε σε επικοινωνία με την τότε μάνατζερ της Άννας Βίσση, Κρίστη Τσολακάκη, για μια συνέντευξη στο κανάλι του Mega, όπου εργαζόταν τότε ως δημοσιογράφος.

Πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Ν. Σμύρνης. Επίσης, ανήκε στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του Πανιωνίου ως πρόεδρος την περίοδο 1974-1979. Ο ίδιος, έχει φύγει από την ζωή εδώ και αρκετά χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share