Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζευγάρι με παίκτρια του Big Brother ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος! Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο

Παρότι μέσα στο σπίτι του Big Brother είχε σχέση η κοπέλα!

11 Ιουλίου 2022 11:12
Ζευγάρι με παίκτρια του Big Brother ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος! Ερωτευμένος ξανά μετά τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός επικράτησε πριν λίγο καιρό με την είδηση του χωρισμού της Κάτιας Ταραμπάνκο από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, με τον ίδιο να κάνει γνωστό το τέλος της σχέσης του με το μοντέλο.

«Πλέον δε μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της και (μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo και έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με μένα τώρα.

αρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο. Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί» είχε αποκαλύψει στην Espreso.

Τα τρυφερά τετ α τετ Θοδωρή Κωνσταντόπουλου με... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share