Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νέος έρωτας για τον Χρήστο Μάστορα: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος - Η τρυφερή αγκαλιά (photo)

Η φωτογραφία που τους πρόδωσε

11 Ιουλίου 2022 09:52
Νέος έρωτας για τον Χρήστο Μάστορα: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος - Η τρυφερή αγκαλιά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει τη νέα σύντροφο του Χρήστου Μάστορα; Είναι ξανθιά και κούκλα!

Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES τα ξημερώματα της Παρασκευής εθεάθη στο Κουκάκι με νεαρή ξανθιά ύπαρξη και μάλιστα ήταν διαχυτικός, με τα φιλιά και τις αγκαλιές να δίνουν και να παίρνουν!

Δείτε επίσης: Ηλίας Ψινάκης σε Χρήστο Μάστορα: «Μόνο σ@ξ μην ζητήσεις, όλα τα άλλα στα πόδια σου» (Video)

Και μπορεί ο Χρήστος Μάστορας να μην μιλά για την προσωπική του ζωή και να είναι φειδωλός στις φωτογραφίες πάντως, όπως θα δείτε και εσείς, είναι άκρως διαχυτικός με την υπέροχη παρουσία.

Ο τραγουδιστής, ενώ απόλαυσε το ποτό του με παρέα σε γνωστό μπαρ της περιοχής, έφυγε από το μαγαζί περίπου στις δύο τα ξημερώματα Παρασκευής μαζί με τη μικροκαμωμένη συνοδό του. Την ώρα λοιπόν που περπατούσαν αγκαλιά στην οδό Βεΐκου, άρχισαν τα φιλιά στη μέση του δρόμου!

Έχοντας κλείσει έναν χρόνο από τον χωρισμό του με την εξωτική Χριστίνα Παπαδέλη, ο φακός της Espresso τον τσάκωσε σε τρυφερά ενσταντανέ με πανέμορφη κοπέλα…

Δείτε τη φωτογραφία:

νέα σύντροφος Χρήστου Μάστορα

Πραγματικά ολόιδιοι: Αυτός είναι ο πατέρας του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας ορισμένες φορές μοιράζεται με τους φαν του στιγμές από την καθημερινότητά του, με τον ίδιο να έχει ιδιαίτερη αγάπη στην οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο γνωστός τραγουδιστής και front man του συγκροτήματος «Μέλισσες» επιθυμεί να προβάλει κυρίως τα επαγγελματικά του βήματα και να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Η τρομερή ομοιότητα του τραγουδιστή με τον πατέρα του

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις, ο Μάστορας, που είχε μιλήσει και για την καταγωγή του, μας είχε παρουσιάσει και τον πατέρα του. «Πατέρας», είχε γράψει στο σχετικό story και μας είχε καταπλήξει με το πώς έμοιαζαν οι δυο τους.

Ο Άλφρεντ Μάστορας είναι αγαπημένος εδώ και πολλά χρόνια με τη μητέρα του, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Χρήστο και την αδελφή του. Η ομοιότητα με το γιο του, πάντως, είναι συγκλονιστική, με τον Άλφρεντ να είναι εξίσου γοητευτικός με το σπλάχνο του.

Χρήστος και Άλφρεντ Μάστορας

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share