Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέο σούσουρο στη showbiz: «Όταν γνώρισα την Άντζελα Δημητρίου ήταν τίποτα»

Ποιος το δήλωσε;

11 Ιουλίου 2022 09:43
Νέο σούσουρο στη showbiz: «Όταν γνώρισα την Άντζελα Δημητρίου ήταν τίποτα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουρατίδης πριν αρκετά χρόνια είχε ρίξει ανοιχτά τα «καρφιά» του κατά της Άντζελας Δημητρίου.

Στο παρελθόν οι δυο τους ήταν συνεργάτες όμως σήμερα εκείνος δηλώνει ότι δεν θα ξαναδούλευε μαζί της.

Δείτε επίσης: Ούτε Κακέτσης, ούτε Τρούπης: Αυτός ήταν ο πιο μεγάλος έρωτας της Άντζελας Δημητρίου (photo)

Νίκος Μουρατίδης

« Όταν είσαι σε μία δισκογραφική εταιρεία, δουλεύεις με όλους τους καλλιτέχνες που έχει η εταιρεία. Δεν ήταν προσωπική μου επιλογή αλλά άνηκε στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις». Αρνητικός όμως στο να συνεργαστεί και πάλι μαζί της όπως είπε στο alltrends: «Όχι, δεν θα ξαναδούλευα. Γιατί πρώτον δε μου αρέσει να κάνω πράγματα που έχω ξανακάνει και δεύτερον, τώρα θέλω να συνεργάζομαι με νέα πρόσωπα που έχουν να πουν κάτι, η Άντζελα Δημητρίου έχει κάνει τον κύκλο της». Όσο για το αν τον ενοχλούν κάποιες δηλώσεις της τραγουδίστριας όπως για παράδειγμα: «Οι γκέι έχουν πρότυπο εμένα και την Αλίκη».

«Κοιτάξτε να σας πω, όταν εγώ γνώρισα την Άντζελα Δημητρίου, που σημαίνει αρχές δεκαετίας του 80, η Άντζελα Δημητρίου δεν ήταν τίποτα και δεν έλεγε τέτοια πράγματα».

Σάλος με την Άντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε ότι έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Η Άντζελα Δημητρίου πριν μερικά χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Down Town» όπου, μεταξύ άλλων, είχε προβεί σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Ότι έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας την οποία δεν γνώριζε κανείς.

«Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά» είπε μιλώντας για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έχασε τον αδελφό της, για τα «χτυπήματα» που έχει δεχτεί αλλά και συνεχίζει να δέχεται.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Το πολυτελές σπίτι που έχασε για 10.000 ευρώ, το έδωσε στην κόρη της και μετά βγήκε στο σφυρί

Άντζελα Δημητρίου

«Η Παναγία εμφανίστηκε και με έσωσε από την αυτοκτονία»

Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο –ιδιαίτερα στους νέους– να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό. Όταν σκοτώθηκε ο αδερφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε.

Και τι σας είπε;

Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και πήγαινα να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου – ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο. Εκείνη την ώρα, λοιπόν, εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγιά και μου λέει «δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου, γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share