Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Συντριβή» για τον Χατζηνικολάου: Αποκάλυψε τη συνομιλία του με τη Φώφη Γεννηματά μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή

Το σοκ του δημοσιογράφου - «Μίλησα μαζί της...»

11 Ιουλίου 2022 08:58
«Συντριβή» για τον Χατζηνικολάου: Αποκάλυψε τη συνομιλία του με τη Φώφη Γεννηματά μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως λίγο πριν φύγει από τη ζωή η πολιτικός, επικοινώνησε ο ίδιος με τη Φώφη Γεννηματά, με την πρόεδρο του ΚΙ.ΝΑΛ, να πιστεύει πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο!

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι σοκαρισμένος με τον αιφνίδιο θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Παράλληλα, μόλις η πολιτικός είχε ανακοινώσει ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε ποστάρει μια φωτογραφία της στο Instagram και είχε αποκαλύψει την άγνωστη σχέση μεταξύ τους!

Μίλησε για το πρόβλημα υγείας ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Σε αυτή τη μάχη...»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν εμφανώς συγκινημένος τις τελευταίες μέρες, μιλώντας για ένα θέμα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με τον καρκίνο. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί για το ζήτημα, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του προς τη βουλευτή.

Μετά την αποκάλυψη της κ. Μπακογιάννη, η οποία έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλό μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο», ο κ. Χατζηνικολάου έγραψε: «Ευχές από καρδιάς στη Ντόρα Μπακογιάννη! Είναι αγωνίστρια και θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share