Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα «βάσανα» για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεστε τι της λέει η κόρη της για το επάγγελμα του Θέμη Σοφού

Το αποκάλυψε η ίδια!

11 Ιουλίου 2022 08:24
Νέα «βάσανα» για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν φαντάζεστε τι της λέει η κόρη της για το επάγγελμα του Θέμη Σοφού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια ευτυχισμένη μανούλα και δεν χάνει την ευκαιρία να μιλά για την οικογένειά της.

Μητέρα τριών παιδιών και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει σίγουρα αρκετές υποχρεώσεις και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο για εκείνη.

Δείτε επίσης: Ακατάδεκτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε αυτή την εκπομπή αρνιόταν συνεχώς να πάει (Video)

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στο "7 Μέρες TV" για το ρόλο της ως μητέρα, ενώ αποκάλυψε τη φράση που της είπε η κορούλα της, όταν είδε τον μπαμπά της να δουλεύει για αρκετές ώρες.

τσιμτσιλή

Τώρα που τα κορίτσια σας αντιλαμβάνονται καλύτερα το επάγγελμα σας, σας κάνουν ερωτήσεις;

Μου κάνουν αρκετές ερωτήσεις, έχουν έρθει και στο στούντιο, έχουν δει την εκπομπή, Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μας έχουν την τάση να απομυθοποιούν αυτό που κάνουμε και πολλές φορές δεν τους φαίνεται και τόσο σημαντικό. Αυτό που κάπως τους φαίνεται περίεργο είναι το πώς κάποιος μπορεί να με ξέρει και να έρθει να μου μιλήσει. Αλλά έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν και ρωτάνε, όπως και για τη δουλειά του μπαμπά τους.

Όμως, καθώς ο πατέρας τους δουλεύει πάρα πολλές ώρες και επιστρέφει αργά, βρίσκουν τη δουλειά του αποτρεπτική και μου λένε «μαμά, σίγουρα δε θέλω να γίνω δικηγόρος!»

Κάποιο επαγγελματικό σας όνειρο;

Επειδή γενικώς λατρεύω τα ταξίδια, με την έννοια του να γνωρίζεις τόπους και πολιτισμούς, θα μου άρεσε να κάνω ένα τέτοιου τύπου εναλλακτικό πρόγραμμα. Θα μου άρεσε να πάω, για παράδειγμα, στη ζούγκλα, να συναντήσω τους ιθαγενείς, να μάθω τις συνήθειες τους. Με τη ζωή που έχω αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν μπορώ να το κάνω και το ξέρω, είναι όμως κάτι που θα μου άρεσε. Κατά καιρούς, περνάνε διάφορα από το μυαλό μου και για κάτι πιο βραδινό και για κάτι πιο ενημερωτικό, όμως όσο κάνω το «Happy Day», που το κάνω με αγάπη, αυτές οι σκέψεις έρχονται και φεύγουν από το μυαλό μου.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share