Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σε σοκ ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έμαθα ότι χωρίζω από...» - Κίνηση «ματ» από την Αθηνά Τσιλύρα

Δεν ήταν όλα ρόδινα!

11 Ιουλίου 2022 07:54
Σε σοκ ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έμαθα ότι χωρίζω από...» - Κίνηση «ματ» από την Αθηνά Τσιλύρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν καλοκαίρι του 2013 όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες χωρισμού του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Αθηνά Τσιλύρα. Τα λόγια της σε συνέντευξή της στις αρχές της ίδιας χρονιάς είχαν ανάψει φωτιά, αφού είχε πει: «Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Δείτε επίσης: Γενναιόδωρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο

Λίγο καιρό μετά δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι μετά από 26 χρόνια γάμου οδεύει προς το τέλος, αν και παραμένουν καλοί φίλοι. Το ζευγάρι τήρησε σιγή ιχθύος και τον Ιούνιο του 2013 ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου, λέγοντας: «Έμαθα ότι χωρίζω από το ίντερνετ».

 Παπαδόπουλος Αθηνά Τσιλύρα

Τελικά, οι δυο τους χώρισαν και η Αθηνά Τσιλύρα, έχοντας κρατήσει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους όλο το περασμένο διάστημα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο You: «Ένας χωρισμός είναι δύσκολος όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…»

Αθηνά Τσιλύρα: «Ο γιος μου είναι η ζωή μου και ο ήλιος μου»

Ο γιος σας είναι ο άντρας της ζωής σας;

«Είναι η ζωή μου! Είναι η συνέχεια της ζωής μου. Έμαθα πολλά μαζί του. Είναι η απόλυτη ευτυχία μου, είναι ο ήλιος μου».

Ως μητέρα είστε καλή; Τι βαθμό θα σας βάζατε;

«Δεν βαθμολογώ ποτέ και τίποτα! Δεν μου αρέσουν ούτε οι εξετάσεις ούτε οι βαθμοί. Σαν μητέρα ήμουν -είμαι και θα είμαι- μια τεράστια αγκαλιά και πάντα παρούσα.Όχι στα λόγια, στις πράξεις, στις επάλξεις και στην σκληρή καθημερινότητα. Εδώ, ούτε μέσα από τα ΑΤΜ ούτε μέσα από τα κινητά!».

Προδοθήκατε από κάποιους που εμπιστευτήκατε;

«Κατ' επανάληψη αλλά τους ευχαριστώ βαθύτατα γιατί έγινα καλύτερος άνθρωπος και έμαθα ακόμα περισσότερα από την προδοσία τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share