Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας άνδρας ανάμεσα σε Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Ο λόγος για τον...

10 Ιουλίου 2022 20:06
Ένας άνδρας ανάμεσα σε Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά - Η ανακοίνωση του ζευγαριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας βρέθηκε ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, με το ίδιο το ζευγάρι μάλιστα να προβαίνει σε μια σχετική ανακοίνωση για το ζήτημα.

Το ζευγάρι πραγματοποιεί μια νέα αρχή στη ζωή του, έχοντας ανοίξει το εστιατόριο «Erthe», το οποίο μοιάζει να έχει ξεκινήσει με καλούς οιωνούς, αφού οι δυο τους φαίνονται χαρούμενοι με την επιλογή τους. Στο κατάστημα, μάλιστα, αρκετές φορές κάνουν επίσκεψη διάφοροι διάσημοι φίλοι τους, με τον Σεφερλή όμως πρόσφατα να έχει προχωρήσει σε ένα «ξέσπασμα».

Στο εστιατόριο, συγκεκριμένα, βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, με τον γνωστό ηθοποιό να περνά εκεί τον χρόνο του, απολαμβάνοντας τον καφέ μαζί με το ζευγάρι. Η Έλενα Τσαβαλιά ανήρτησε σχετική φωτογραφία, με τους τρεις να κάνουν παρέα και να περνούν χαλαρές στιγμές.

"Ακόμα δεν έχουμε...": Ανατροπή στον εφιάλτη του Μάρκου Σεφερλή - Ώρες αγωνίας για την Έλενα Τσαβαλιά

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά με τον δικηγόρο της οικογένειας να βάζει τα πράγματα στην θέση τους!

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή βάζει τέλος στα σενάρια για την δικαστική διαμάχη του «Χαλβάη 5-0»¨

Σε τηλεφωνική σύνδεση με το "Πρωινό", ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0».

«Καμία δικαστική απόφαση για την ταινία «Χαλβάη 5-0. Μάλιστα αν διαβάσετε και το άρθρο το συγκεκριμένο δεν μνημονεύει καν οποιαδήποτε δικαστική απόφαση. Όπως σας είπα η μόνη δικαστική απόφαση είναι αυτή που έχω αναφέρει και τις προηγούμενες φορές που απορρίπτει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος της οικογένειας!

Όσον αφορά αν ο Μάρκος Σεφερλής θα στραφεί δικαστικά εναντίον του κύριου Καμπίτη σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί, απάντησε:

«Το έχω ξανά πει, είναι δεδομένο ότι ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί δικαστικά κατά του κύριου Καμπίτη και ήδη προετοιμάζουμε τα σχετικά δικόγραφα»!

Κλείνοντας ξακαθάρισε: «Ως προς το Μέσο θα ακολουθήσουμε αυτό που ορίζει ο νόμος, θα ζητήσουμε από το μέσο να αποκαταστήσει τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ακούστηκαν κι αν προβεί στην αποκατάσταση αυτή, δεν τίθεται θέμα περαιτέρω αντιδικίας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share