Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η εγκυμοσύνη και η κατάθλιψη της Αθηνάς Ωνάση - Το δράμα και οι δύσκολες ώρες

Όσα δεν ξέραμε!

9 Ιουλίου 2022 23:08
Η εγκυμοσύνη και η κατάθλιψη της Αθηνάς Ωνάση - Το δράμα και οι δύσκολες ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνωστες λεπτομέρειες του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο είχε αποκαλύψει ένα πορτογαλικό περιοδικό.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστήριζε, ότι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο έζησαν ευτυχισμένα χρόνια τον πρώτο καιρό του γάμου τους, ωστόσο όλα διαλύθηκαν, όταν η χρυσή κληρονόμος έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Μετά, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο, ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωνε τα ταξίδια του στο εξωτερικό και στις αναζητήσεις συντροφιάς.

Η αποβολή που της στοίχισε

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πορτογαλικό περιοδικό, ο Αλβάρο το πρώτο διάστημα ήταν πιστός στην Αθηνά Ωνάση. "Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί", γράφει.

Και υποστηρίζει ότι όλα άλλαξαν, όταν στα δύο χρόνια της σχέσης τους η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος. Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. "Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν", αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι.

Η εγκυμοσύνη και η κατάθλιψη της Αθηνάς Ωνάση - Το δράμα και οι δύσκολες ώρες

Όταν του το αποκάλυψε, εκείνος έγινε προστατευτικός κάτι που πίεσε περαιτέρω την Αθηνά Ωνάση. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα. Η Αθηνά Ωνάση ξύπνησε ένα βράδυ με φριχτούς πόνους και αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της ίδιας δεν κινδύνεψε ποτέ, ανέφερε το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Η κατάθλιψη και η απομόνωση

Αν και ο Αλβάρο στάθηκε δίπλα της μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από το σύζυγός της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Ήταν η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας.

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Η απομάκρυνση και το διαζύγιο

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share