Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά; Η ηθοποιός που έφερε αναστάτωση στο ζευγάρι

Έδωσε την απάντησή της

9 Ιουλίου 2022 15:22
Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά; Η ηθοποιός που έφερε αναστάτωση στο ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές φορές έχουν ακουστεί αρκετές φήμες για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά σχετικά με την πορεία του γάμου τους, με αναφορές να γίνονται ακόμη και για τρίτο πρόσωπο.

Τα σενάρια ήθελαν μια όμορφη γυναίκα να έχει πάρει τα μυαλά του Μάρκου. Ήταν αρκετή μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα για να σηκώσει «σκόνη» και να ακούγονται φήμες ακόμη και για διαζύγιο.

Πολλές φήμες ακούστηκαν σχετικά με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, και το πώς οι δυο τους έφτασαν κοντά στον χωρισμό. Υπήρχε όμως τρίτο πρόσωπο και αν ναι ποιο ήταν;

Η αναφορά στο τρίτο πρόσωπο και η απάντηση

Η αποκάλυψη ήρθε από την ίδια την γυναίκα που παρουσιάστηκε ως… τρίτο πρόσωπο στον γάμο του γνωστού ζευγαριού, πολυαγαπημένου της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους συνεργάζονταν για αρκετό καιρό ενώ με την κάθε ευκαιρία, δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα μετά από τόσα χρόνια γάμου.

Για αυτό και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, το… τρίτο πρόσωπο που έλεγαν, είναι φίλη του ζευγαριού και όπως αποκάλυψε μέσα από δηλώσεις που είχε κάνει, έχει ακουστεί πως ήταν αυτή που μπήκε ανάμεσα στην Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, με την πρώτη να προκαλεί εντύπωση με μια... εξομολόγησή της για άλλον άνδρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share