Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρηνούσε τον χαμό του η Κρίστη Τσολακάκη και μαζί όλη η Ελλάδα: Αυτός ήταν ο διάσημος πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου (photo)

Είχε γράψει τη δική του ιστορία

9 Ιουλίου 2022 12:39
Θρηνούσε τον χαμό του η Κρίστη Τσολακάκη και μαζί όλη η Ελλάδα: Αυτός ήταν ο διάσημος πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου (photo)
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κρίστη Τσολακάκη είναι η γυναίκα, που εδώ και πολλά χρόνια κάνει χαρούμενο τον Νίκο Χατζηνικολάου, με τους δύο να είναι παντρεμένοι εδώ και 18 χρόνια και να συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι, σαν να είναι η πρώτη μέρα.

Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις και ο καταξιωμένος δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μιλάει με τρυφερά λόγια αγάπης για τη γυναίκα της ζωής του. Η Κρίστη Τσολακάκη ακολουθεί ένα επάγγελμα διαφορετικό από των διάσημων γονιών της.

Η γνωστή μητέρα της και ο... αγαπητός πατέρας της

Για τη μητέρα της ίσως να γνωρίζετε, ότι είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια Μαργαρίτα Μπρόγιερ, η οποία είχε γίνει γνωστή ως χορευτικό δίδυμο με την Έρρικα, την αδελφή της. Ποιος, όμως, ήταν ο πατέρας της Κρίστης, που μάλιστα ήταν και αρκετά γνωστός.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Τσολακάκη, που έφυγε από τη ζωή το 2016. Ο ίδιος ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανιωνίου. Ανήκε, μάλιστα, στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του Ιστορικού ως πρόεδρος την περίοδο 1974-1979.

Κωνσταντίνος Τσολακάκης Πανιώνιος

Photo Credits: Eurokinissi

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share