Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

«Έχει πάρτι στο... κελί»: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τη φυλακή - Μπουζούκια και χοροί με τους συγκρατούμενούς του (video)

Το διασκέδασαν όπως φαίνεται

8 Ιουλίου 2022 12:20
«Έχει πάρτι στο... κελί»: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τη φυλακή - Μπουζούκια και χοροί με τους συγκρατούμενούς του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές χαλάρωσης με μίνι... παρτάκι στο κελί του Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή, την ίδια ώρα που τις τελευταίες μέρες ο γνωστός σκηνοθέτης έδειχνε μπροστά σε δικαστήριο και δημοσιογράφους να αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσής του και την αθώωση του.

Όπως παρουσίασε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον Λιγνάδη με συγκρατούμενούς του να παίζουν μπουζούκι και να διασκεδάζουν λες και είναι σε κάποια ταβέρνα ή νυχτερινό κέντρο.

"Θα του κοστίσει...": Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Λιγνάδη για τον αδερφό του (video)

Ο Γιάννης Λιγνάδης από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος δικάζεται για τέσσερις υποθέσεις βιασμού. Με την ευκαιρία, δείτε τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Λιγνάδη για τους κατήγορους του αδερφού του.

Ο αδερφός του κατηγορούμενου σκηνοθέτη μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την ψυχολογική κατάσταση του Δημήτρη Λιγνάδη λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου.

«Η ψυχολογία είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, υπάρχει μια νευρικότητα, η οποία όμως καλύπτεται από μία ψυχραιμία και μία αξιοπρέπεια από την πλευρά του αδερφού μου. Αυτή η αξιοπρέπεια υπάρχει από την αρχή σε όλο αυτόν τον Γολγοθά που περνάει. Εσωτερικά θα υπάρχει μια ένταση, την οποία μπορεί και χαλιναγωγεί. Μη ξεχνάτε ότι υπάρχει έντονο και το στοιχείο του φόβου. Η δική μου ψυχολογία είναι παρόμοια…» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Λιγνάδης.

«Προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή έχει η κρίση για την υπόθεση του αδερφού μου. Μετά θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα, γιατί αυτή η ζωή πάντα φέρνει τέτοια βάρη. Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τον αδερφό μου. Δεν πρόλαβε να τη χαιρετήσει, να της πει αντίο, να τη δει για τελευταία φορά. Ίσως αυτό μεταγενέστερα να του κοστίσει ακόμη περισσότερο. Ο αδερφός μου έχει μια θαυμαστή ψυχραιμία και ευγένεια» εξομολογήθηκε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share