Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το βίντεο που δείχνει όλη την αλήθεια του μεγάλου χωρισμού: Τέλος τα ψέματα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο

Τι ισχύει τελικά;

8 Ιουλίου 2022 09:04
Το βίντεο που δείχνει όλη την αλήθεια του μεγάλου χωρισμού: Τέλος τα ψέματα για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι εδώ και μια πενταετία ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αλλά τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο συζητούνται σενάρια περί χωρισμού τους.

Οι δυο τους δεν σταματούσαν να ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, από την καθημερινότητά τους, από τον έρωτά τους.

Η γνωριμία τους στο Survivor έπαιξε σημαντικό και καθοριστικό ρόλο για την μετέπειτα ζωή τους και η κοινή τους πορεία αυτά τα 5 χρόνια είχε και πολλές καλές αλλά και πολλές κακές στιγμές. Τον τελευταίο καιρό, τους τελευταίους μήνες για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι οι φήμες πως η σχέση αυτή έχει φτάσει στο τέλος της ολοένα και φουντώνουν.

Ξεχωριστές διακοπές, κανένα κοινό post στα social, καμία απάντηση για το αν είναι ή δεν είναι μαζί... Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά για το τι συμβαίνει στην ζωή τους αλλά... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share