Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορμί "θανατηφόρο": Τους τρέλανε όλους η Βίκυ Καγιά στη παραλία με το μαγιό της

Μοίρασε εγκεφαλικά

7 Ιουλίου 2022 22:38
Κορμί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια της, η Βίκυ Καγιά θέλησε να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με την οικογένειά της, πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και οι προετοιμασίες για το πολυσυζητημένο GNTM 5. Το νησί που επέλεξε δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από την Μύκονο, φυσικά.

Το απόγευμα της Πέμπτης 7/7, μάλιστα, η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες από αυτές τις στιγμές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "τρελαίνοντας" το κοινό της, καθώς πέρα από τις φωτογραφίες με το ατελείωτο κορμί της (και δεν είναι η πρώτη φορά), ανέβασε και ένα βίντεο όπου έπαιζε με τον γιο της, Κάρολο στην παραλία.

Η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά στην παραλία με τον γιο της

Χάος στο GNTM 5: Άγριος καβγάς Βίκυς Καγιά και Σοφίας Χατζηπαντελή στα γυρίσματα!

Χάος επικράτησε στα γυρίσματα του GNTM 5, το οποίο έχει έρθει με μεγάλες ανατροπές και αναμένονται ακόμη περισσότερες, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να αποτελεί παρελθόν και την ένταση να έχει προκληθεί νωρίτερα στις οντισιόν.

Η σεζόν αναμένεται ανατρεπτική, καθώς στο ριάλιτι μοντέλων έκαναν την εμφάνισή τους γυναίκες… για όλα τα γούστα. Κόντρα στις προτιμήσεις της Βίκυς Καγιά, μπροστά στους κριτές βρέθηκαν κορίτσια γεμάτα τατουάζ και πλαστικές επεμβάσεις, ενώ αξιοσημείωτος είναι και ο αριθμός των plus size επίδοξων μοντέλων που θα δούμε στο σόου. Ακόμα... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share