Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Όλη η αλήθεια στη φόρα: Αυτή είναι η καταγωγή του Γιάννη Πλούταρχου

Δεν είναι από την Αθήνα!

7 Ιουλίου 2022 13:36
Όλη η αλήθεια στη φόρα: Αυτή είναι η καταγωγή του Γιάννη Πλούταρχου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Δείτε επίσης: Γιάννης Πλούταρχος: Δεν θα πιστεύετε ποιο τραγούδι απέρριψε κι έγινε τεράστια επιτυχία από τον Βέρτη

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε πάνω από 20 χρόνια πριν και από τότε οι δυο τους έχουν φτιάξει μια υπέροχη, μεγάλη οικογένεια.

πλούταρχος πίστα

Τα πράγματα για το ζευγάρι δεν ήταν πάντα ρόδινα και εύκολα, καθώς πολύ πριν έρθει η δόξα και η καταξίωση η ζωή τους ήταν αρκετά δύσκολη με πολλές στερήσεις.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, ο Γιάννης Πλούταρχος μπορεί να μένει χρόνια στην Αθήνα, αλλά έλκει την καταγωγή του από αλλού. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1970 στη Μαυρόγεια Βοιωτίας, ένα μικρό χωριό έξω από τον Ορχομενό.

Έξαλλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Γι' αυτό δεν θα καλέσω ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο» (Video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε εξηγήσει στην εκπομπή "Το Πρωινό" τον λόγο που δεν θα δούμε ποτέ τον Γιάννη Πλούταρχο καλεσμένο στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Παράλληλα, ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός εκτός από πολλούς θαυμαστές έχει και φοβερούς εχθρούς.

«Ισχύει ότι δεν θα ήθελα ποτέ καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν μου αρέσει να ανασκαλεύω. Δεν έχω παρεξηγηθεί με κανέναν. Μέσω μηνυμάτων μιλούσαμε, έκανε κάτι -όχι σε μένα, σε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο- και θεώρησα ότι εγώ με αυτό τον κώδικα συμπεριφοράς, με αυτά είμαι απόλυτος. Αν δείχνεις ασέβεια σε έναν σπουδαίο άνθρωπο γιατί είσαι ένας χθεσινός τύπος που κάνεις επιτυχία για κάποιο λόγο, ας είσαι και ταλαντούχος, για μένα δεν υπάρχεις, τρως Χ» σημείωσε.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είχε πει:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share