Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού: Οι διακοπές του Νικήτα και της Άννας Πρέλεβιτς στη Νάξο μετά την πρόταση γάμου!

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού στο νησί των Κυκλάδων τα λένε όλα

6 Ιουλίου 2022 17:20
Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού: Οι διακοπές του Νικήτα και της Άννας Πρέλεβιτς στη Νάξο μετά την πρόταση γάμου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πιο όμορφη φάση της σχέσης του διανύουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός, καθώς πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να κάνουν το επόμενο βήμα.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και την ευχάριστη έκπληξη γνωστοποίησε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram. Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο και οι δυο κατάλαβαν αμέσως πόσο ταιριάζουν, καθώς ο ένας έχει βρει στον άλλο το άλλο του μισό.

αννα-πρελεβιτσ-νικητασ-νομικοσ-ναξοσ-6-7

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός έχουν ξεκινήσει και τις καλοκαιρινές τους διακοπές και το πρώτο νησί που επέλεξαν να επισκεφθούν ήταν η Νάξος.

αννα-πρελεβιτσ-νικητασ-νομικοσ-ναξοσ-6-7

Το νεαρό μοντέλο που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις διακοπές τους, θέλοντας να μας δείξει πως περνούσαν τον χρόνο του στο νησί. Οι δυο τους, έκανες τις βουτιές τους, απόλαυσαν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια, ενώ δοκίμασαν και τα υπέροχα φαγητά του νησιού.

αννα-πρελεβιτσ-νικητασ-νομικοσ-ναξοσ-6-7

Εξομολόγηση καρδιάς από τη Δούκισσα Νομικού: Τα τρυφερά λόγια για το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ημέρα που παντρεύτηκαν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στη Μύκονο. Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε στο κυκλαδίτικο νησί το 2014 και από τότε επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο.

Δείτε επίσης: Μια ανάσα από τον γάμο: Ο πρώην κούκλος σύντροφος της Δούκισσας Νομικού που έφτασαν πριν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία. Σήμερα, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να στείλει και δημόσιες τις ευχές της στον αγαπημένο της για την 5η επέτειό τους λέγοντας πως θα είναι για πάντα το κορίτσι του.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του αγαπημένο της. Η Δούκισσα Νομικού έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια μας πολλά μωρό μου. 5 χρόνια η γυναίκα σου, για πάντα το κορίτσι σου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share