Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δεν περιμέναμε αυτή τη διαφορά ηλικίας για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου: Εκείνη είναι 52 ετών κι αυτός...

Κι όμως...

6 Ιουλίου 2022 12:34
Δεν περιμέναμε αυτή τη διαφορά ηλικίας για Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου: Εκείνη είναι 52 ετών κι αυτός...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με το γάμο τους να κρατά ήδη εδώ και 19 χρόνια, ψάχνοντας διαρκώς αφορμές να τον... αναζωογονούν, αποκτώντας μαζί δύο παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν μόλις έκανε σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είχε χωρίσει πρόσφατα με την πρώην γυναίκα του Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο παρουσιαστής είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο με την Ζέτα, αφού ο έρωτας τους είχε σβήσει και μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι και έμενε σε ένα κοντινό διαμέρισμα για να μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Όταν η Ζέτα λοιπόν, λίγο πριν εκδοθεί το διαζύγιο, έμαθε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι με μία παρουσιάστρια και συγκεκριμένα την Τατιάνα Στεφανίδου έγινε έξαλλη καθώς οι κακές γλώσσες υποστήριζαν πως από πριν ήταν μαζί και πως εκείνη ήταν η αφορμή να πάρει διαζύγιο από την Ζέτα. Μάλιστα όπως υποστήριζαν τα δημοσιογραφικά γραφεία, η Ζέτα έμαθε ότι ο Νίκος είχε ερωτευθεί την Τατιάνα πριν ακόμη αποφασίσουν να διαλύσουν τον γάμο τους και γι’αυτό όταν εκείνος της ζήτησε διαζύγιο, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου δεν του το έδωσε με αποτέλεσμα να τραβήξει πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση μέχρι να εκδοθεί και να μπορέσουν Στεφανίδου-Ευαγγελάτος να κάνουν το επόμενο βήμα.

Η αλήθεια για το πότε τελικά έκαναν σχέση και η διαφορά ηλικίας

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι ιστορίες που ακούγονται στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η αλήθεια είναι πως η Τατιάνα και ο Νίκος έκαναν σχέση πολύ αργότερα αφότου πήρε απόφαση ο Ευαγγελάτος να χωρίσει την Θεοδωρακοπούλου.

Οι δυο τους, πάντως, δε θα έλεγε κανείς πως έχουν σπουδαία διαφορά ηλικίας. Ο Ευαγγελάτος είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου 1967 και είναι, επομένως, στα 55 του, ενώ η Στεφανίδου είδε για πρώτη φορά το φως της ζωής στις 18 Απριλίου 1970, έχοντας μπει στα 52 της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share