Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το μαρτύριο της Πόπης Τσαπανίδου: «Μια εβδομάδα μετά τον πρώτο υπέρηχο, ο άντρας μου...»

Τα δύσκολα χρόνια στη Θεσσαλονίκη

5 Ιουλίου 2022 10:37
Το μαρτύριο της Πόπης Τσαπανίδου: «Μια εβδομάδα μετά τον πρώτο υπέρηχο, ο άντρας μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την τραγική απώλεια που βίωσε, όταν κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, «έφυγε» ο άντρας της από τη ζωή εξαιτίας ενός εργατικού ατυχήματος, μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε επίσης: Ποια Πόπη Τσαπανίδου; Αυτή είναι η μικρότερη αδελφή της, Λία - Με τι ασχολείται (photos)

«Ο άντρας μου έφυγε από τη ζωή μια εβδομάδα μετά τον πρώτο υπέρηχο στις δίδυμες κόρες μου. Ασχολιόταν με ηλεκτρολογικά και πέθανε από ηλεκτροπληξία. Είδα τους φόβους μου να γίνονται πραγματικότητα. Φοβόμουν μη μου πάθουν τίποτα αυτοί που αγαπάω και πάθαιναν. Κάποια στιγμή σταμάτησα να φοβάμαι τη ζωή, ότι θα μου φέρει καλά πράγματα και άρχισα να περιμένω μόνο καλά πράγματα» είχε πει πριν χρόνια στην εκπομπή «Μία».

Πόπη Τσαπανίδου κλάμα

Δε θα το πιστεύετε: Αυτό είναι το αληθινό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες στον χώρο της ενημέρωσης, έχοντας καταγράψει… τα δικά της χιλιόμετρα, με την ίδια τον τελευταίο καιρό να αποτελεί το βασικό πρόσωπο για το Open, όπου βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη με μια διαφορετική καταγωγή, αρχίζοντας να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία», για να περάσει στη συνέχεια από πολλά πόστα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Κι όμως: Αυτό είναι το όνομά της

Σήμερα, εκτός του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, την ακούμε και στο σταθμό Μουσικός 98,6, στον οποίο παρουσιάζει εκπομπή εδώ και αρκετά χρόνια, καλημερίζοντάς μας με το χαμόγελο και το μπρίο της κάθε πρωί.

Πώς ξεκίνησε, όμως; Το πραγματικό όνομά της, ενδεχομένως, δεν είναι αυτό που θα περιμένετε. Συγκεκριμένα, το βαπτιστικό όνομα της Πόπης Τσαπανίδου είναι Παρθένα, σε αντίθεση με αυτό που ίσως φανταζόσασταν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share