Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ακατάδεκτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε αυτή την εκπομπή αρνιόταν συνεχώς να πάει (Video)

Ποιος ο λόγος;

4 Ιουλίου 2022 12:05
Ακατάδεκτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σε αυτή την εκπομπή αρνιόταν συνεχώς να πάει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλήθεια είναι πως πέρα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν πηγαίνει συχνά ως καλεσμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές. Υπάρχει όμως μια εκπομπή και μάλιστα από τις πιο επιτυχημένες της Ελληνικής τηλεόρασης που για χρόνια σημείωνε απίστευτα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, που της έλεγε πάντα «όχι».

Δείτε επίσης: Ευχάριστα νεά για Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμη Σοφό: Το ανακοίνωσε η παρουσιάστρια με μια φωτογραφία

«Κάτι ήξερα κι έλεγα πάντα όχι σε αυτή την πρόταση της εκπομπής. Τότε που ήταν και στο κανάλι μας, ευτυχώς τη γλίτωνα γιατί πάντα ήμουν ή έγκυος ή λεχώνα όταν ήταν στον Alpha και συνυπήρχαμε. Τους έλεγα ‘ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να είμαι τόσες ώρες σε ένα γύρισμα’ », είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στο βίντεο για ποια εκπομπή πρόκειται

Πυρά Σταματίνας Τσιμτσιλή κατά Έλλης Στάη: «Ούτε να με χαιρετήσει...Τι μου την φέρατε αυτήν εδώ»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την άβολη στιγμή της σε άλλη εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως και εκείνη έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση με τη συμπεριφορά της Έλλης Στάη.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με Έλλη Στάη: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ήταν ο πατέρα της; Γιατί δεν είχαν το ίδιο επίθετο;

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όσα είπε μέσα από την εκπομπή της πριν δύο χρόνια:

«Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, μετά με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα. Δηλαδή φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών παιδιά.

Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, ότι “α την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και την επιθυμία και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα», είπε η ίδια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share