Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εκρηκτικός ο Γιάννης Μπέζος: «Τρελοκομείο...Ξέρετε τι bullying γινόταν...;»

Τι αποκάλυψε για την εποχή του;

4 Ιουλίου 2022 11:55
Εκρηκτικός ο Γιάννης Μπέζος: «Τρελοκομείο...Ξέρετε τι bullying γινόταν...;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο παρελθόν, ο Γιάννης Μπέζος υπήρξε πάρα πολύ εκρηκτικός -έχει μετανιώσει και έχει απολογηθεί γι' αυτό «κυρίως στον εαυτό του», όπως λέει.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Esquire» αποκαλύπτοντας το bullying που γινόταν στην εποχή του.

Δείτε επίσης: Δεν μάσησε τα λόγια του ο Γιάννης Μπέζος - "Αρκετοί ανόητοι έχουν..."

Γιάννης Μπέζος

Έχετε το θάρρος της γνώμης σας. Δίνετε την εντύπωση πως πάντα λέτε αυτό που σκέφτεστε.

Ναι, αλλά σε πράγματα που πρέπει να τοποθετηθώ. Ξέρετε, η αλήθεια είναι πολύ σχετικό πράγμα και εξαρτάται και από το πώς θα την εκφράσεις, κάθε φορά. Αν πρόκειται για μία στάση ζωής ή για τη δουλειά μας, πρέπει να μιλάμε σοβαρά και να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Αυτό το συνηθίζουμε στον χώρο μας, δουλευόμαστε μεταξύ μας. Και εμείς, και εσείς, και όλοι μαζί. Συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε κάπου αλλού, ενώ όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα, τις αδυναμίες και τα προτερήματά μας. Λείπει το να «μιλάμε» με πράξεις. Δεν εννοώ να βγαίνουμε να μιλάμε σε συνεντεύξεις και να κατηγορούμε, το θάρρος χρειάζεται στη σκηνή.

Πολύ σοφά όλα αυτά, αλλά έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με την εποχή της εικόνας. Πόσο άβολα αισθάνεστε με αυτό;

Καθόλου. Είμαι στον κόσμο μου. Είμαι αλλού, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Οι άνθρωποι που επικοινωνώ είναι ελάχιστοι, τους επιλέγω εγώ και δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στο τι γίνεται παραέξω. Με απασχολεί αλλά δεν με επηρεάζει, δεν χαρακτηρίζει την ημέρα μου. Έχω άλλες αγωνίες.

Καν εδώ που τα λέμε -επειδή είμαι πολύ μεγαλύτερός σας- πάντα υπήρχαν αυτά. Μην κοιτάτε που τώρα είναι πιο διαδεδομένα λόγω διαδικτύου. Παρακολουθώ τα θέματα του σχολικού εκφοβισμού. Ξέρετε τι bullying γινόταν επί των ημερών μας. Τρελοκομείο. Εζησα σε λαϊκή γειτονιά. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα αποδεχθούμε όσα γίνονται σήμερα.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share