Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορίτσι της βιοπάλης η Γαία Μερκούρη - Την πήρε στη δούλεψή του ο Ματέο Παντζόπουλος! (photo)

Δεν κάνει διακοπές στην Άνδρο!

4 Ιουλίου 2022 11:04
Κορίτσι της βιοπάλης η Γαία Μερκούρη - Την πήρε στη δούλεψή του ο Ματέο Παντζόπουλος! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη διανύουν μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στις ζωές τους, αφού έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν κρύβουν πια τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Το αντίθετο! Οι κοινές τους αναρτήσεις είναι όλο και πιο συχνές!

Δείτε επίσης: Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη: Παντρεύονται το καλοκαίρι στην Άνδρο Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη!

Το ζευγάρι έχει ενεργή συμμετοχή στα social media, όπου δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως εργάζεται στην ξενοδοχειακή μονάδα του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο και δεν είναι εκεί για διακοπές.

Στη φωτογραφία που ανέβασε τη βλέπουμε να ποζάρει, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι που γράφει «Όναρ» μαζί με την προϊσταμένη της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γαία Μερκούρη άνδρος όναρ

Στην αρχή δεν ήθελαν τον Ματέο Παντζόπουλο: Έτσι γνώρισαν τα παιδιά του Γιάννη Λάτσιου το σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου, με το δύσκολο «βήμα» να είναι το πώς θα γνώριζε στα παιδιά της τον άνθρωπο της ζωής της, προερχόμενη από ένα διαζύγιο με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο.

Η παρουσιάστρια, για το γάμο της οποίας έχουν ακουστεί αρκετά, είχε μιλήσει στο παρελθόν, μάλιστα, το πώς ο σημερινός της σύζυγος γνώρισε τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

Η εξομολόγηση της Μενεγάκη για το πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά της τον Ματέο

«Ότι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και ως προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, δε θέλει να χάσει τη μητέρα του. Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος αισθάνεται μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. “Πού τη αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται που την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου;"», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Κατόπιν, η Μενεγάκη συμπλήρωσε λέγοντας: «Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο […] Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share