Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Ήταν η αδυναμία της: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου όταν πληροφορήθηκε το θάνατό του (photo)

Κορίτσι του μπαμπά!

4 Ιουλίου 2022 10:35
Ήταν η αδυναμία της: Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου όταν πληροφορήθηκε το θάνατό του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Βοσκοπούλου είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, Τόλη, ο οποίος αποθεώθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες, όσο ήταν εν ζωή.

Η μονοχακόρη του που γεννήθηκε το 2001, όταν έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του είπε το δικό της «αντίο» στον μπαμπά της με μια συγκινητική ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Το παράπονο του Τόλη Βοσκόπουλου: Αυτή ήταν η τελευταία και μεγάλη επιθυμία του

«Σε αγαπώ πολύ», είχε γράψει απλά η κόρη του καλλιτέχνη και της Άντζελας Γκερέκου.

Τόλη Βοσκόπουλος μαρία

Το «αγκάθι» του Τόλη Βοσκόπουλου: Αυτό που τον πλήγωσε και δεν ξέχασε μέχρι το θάνατό του

Ένα «αγκάθι» είχε ανοίξει βαθιά πληγή στην ψυχή του σπουδαίου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου. Ο ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών σίγησε στις 19 Ιουλίου 2021 και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο τραγουδιστής είχε ένα κρυφό «αγκάθι» που δεν ξέχασε μέχρι που έκλεισε τα μάτια του. Ποιο ήταν αυτό;

Δείτε επίσης: «Σε ευχαριστώ...» - Σπαραγμός της Άντζελας Γκερέκου για πασίγνωστο ηθοποιό έναν χρόνο μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Τόλης Βοσκόπουλος πίστα

Το «αγκάθι» του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε ένα «αγκάθι» στην καρδιά εδώ και χρόνια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Αυτό, δεν ήταν άλλο από τη βιογραφία που κυκλοφόρησαν η αδελφή του, Παναγιώτα Βοσκοπούλου και ο ανιψιός του, Απόστολος Παστός στις αρχές της δεκαετίας του 2000. «Χωρίς την έγκρισή μου» είναι ο τίτλος της βιογραφίας.

Το εν λόγω βιβλίο πίκρανε τον «πρίγκιπα» του λαϊκού πενταγράμμου σε τέτοιο βαθμό, που έφτασε στο σημείο να ακολουθήσει τη νομική οδό με αποτέλεσμα να αποσυρθεί άρον άρον από τα ράφια των βιβλιοπωλείων κι έτσι η ύπαρξή του να είναι άγνωστη στην πλειονότητα των Ελλήνων.

Ακόμα κι όταν τα χρόνια πέρασαν, εκείνος ήταν βαθιά πληγωμένος και δε μπορούσε να πιστέψει πως οι δικοί του άνθρωπο αποφάσισαν να στραφούν στην ουσία εναντίον του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share