Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κι όμως συνδέονταν: Αυτό το κοινό είχε η Ντίνα Κώνστα με τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Το γνωρίζατε;

4 Ιουλίου 2022 10:22
Κι όμως συνδέονταν: Αυτό το κοινό είχε η Ντίνα Κώνστα με τον Πέτρο Φιλιππίδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η τραγική είδηση του θανάτου της πολυαγαπημένης, Ντίνας Κώνστα, σε ηλικία 83 ετών. Η γνωστή ηθοποιός τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα άνοιας.

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί… Ντινακι μας, που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενημερώνοντας τον κόσμο για το θάνατό της.

Ντίνα Κώνστα

Αγαπήθηκε ιδιαίτερα για το ρόλο της «Ντένης Μαρκορά» στη σειρά «Δύο ξένοι», ωστόσο είχε ξεπεράσει τον εαυτό της, όταν είχε υποδυθεί στο θέατρο τη Σωτηρία Μπέλλου.

Αυτό που δε γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι το κοινό στοιχείο που συνέδεε τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ντίνα Κώνστα. Αν και οι δυο τους δεν είχαν συνεργαστεί κάπου, υπήρχε κάτι που τους ένωνε,

Και οι δύο ηθοποιοί είχαν γεννηθεί την ίδια μέρα στις 31 Δεκεμβρίου με 24 χρόνια διαφορά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι γεννημένος το 1962, ενώ η Ντίνα Κώνστα είχε γεννηθεί το 1938.

Ανατριχίλα με την Ντίνα Κώνστα: Ο... προφητικός της ρόλος στην τηλεόραση για το θάνατό της

Η Ντίνα Κώνστα «βύθισε» στη θλίψη με τον χαμό της τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας, με την αγαπημένη ηθοποιό να φεύγει από τη ζωή στα 83 της, έχοντας εσχάτως ταλαιπωρηθεί από την άνοια.

Η ασθένειά της, μάλιστα, αποτέλεσε μέρος μιας... τραγικής ειρωνείας, καθώς ένας εκ των τελευταίων της ρόλων στην τηλεόραση αφορούσε μια μητέρα ηλικιωμένη με άνοια, που ζούσε με το γιο της.

Πρόκειται για την κωμική σειρά της ΕΡΤ «Μαμά και γιος» που προβλήθηκε το 2002. Γιος της αξεπέραστης «Ιουλίας Χανιώτη» ήταν ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ως «Περικλής» -ένας σαραντάρης διαζευγμένος δημοσιογράφος- που είχε αναλάβει να τη φροντίζει και προέκυπταν αμέτρητες κωμικοτραγικές καταστάσεις εξαιτίας της άνοιας της μητέρας του.

Μαζί τους εμφανίστηκαν ως γκεστ μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών: Ταξιάρχης Χάνος (Μιλτιάδης Χανιώτης, αδερφός Περικλή Χανιώτη), Γαλήνη Τσεβά (σύζυγος Μιλτιάδη), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Χριστίνα, πρώην γυναίκα του Περικλή Χανιώτη), Τάσος Παπαναστασίου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share