Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πολύ πριν τη φήμη: Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγος του Θέμη Αδαμαντίδη - Παντρεύτηκαν το 1986 και απέκτησαν δύο γιους (photo)

Στο προσκήνιο το όνομα του τραγουδιστή μετά τη μήνυση για κακοποίηση

4 Ιουλίου 2022 09:30
Πολύ πριν τη φήμη: Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγος του Θέμη Αδαμαντίδη - Παντρεύτηκαν το 1986 και απέκτησαν δύο γιους (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θέμης Αδαμαντίδης εκτός από ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης είναι και ένας περήφανος μπαμπάς, καθώς έχει αποκτήσει 4 γιους.

Ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε το 1986 με κουμπάρο τον Στέλιο Καζαντζίδη και από το γάμο αυτό απέκτησε δύο γιους, τον Μάρκο (1987) και τον Αντώνη (1993). Από το 1998 ο Αδαμαντίδης βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, χωρίς να έχουν προχωρήσει σε διαζύγιο.

Δείτε επίσης: «Τρεχάματα» για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό της συντρόφου του - Τι ισχυρίζεται ο ίδιος

Σημειώνεται πως ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αποκτήσει με δύο μετέπειτα συντρόφους του άλλους δύο γιους, τον Θεμιστοκλή (2009) και τον Θέμη-Γιώργο (2011).

Μετά από ψάξιμο του Athensmagazine.gr, ανακαλύψαμε μια σπάνια φωτογραφία από το γάμο του το 1986, στο οποίο φαίνεται η πρώτη του σύζυγος!

Δείτε τη φωτογραφία:

Θέμης αδαμαντίδης πρώτη σύζυγος γάμος 1986

Τον κατηγορεί κι εκείνη για κακοποίηση: Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αποτελέσει το επίκεντρο της προσοχής τα τελευταία 24ωρα εξαιτίας της υπόθεσης ξυλοδαρμού της Βαρβάρας Κίρκης, στην οποία αποτελεί τον κατηγορούμενο.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής συνελήφθη από την αστυνομία για σωματική κακοποίηση, μετά από καταγγελία της συντρόφου του. Ο ίδιος αρνείται τις καταγγελίες και όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας έχει υποβάλει και ο ίδιος μήνυση εναντίον της για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, και αυτοδικία γιατί του πήρε τα κλειδιά του σπιτιού του, μπήκε μέσα στο σπίτι και του έκλεψε 7.000 ευρώ, ενώ έχουν χωρίσει εδώ και ημέρες.

Η κατάθεση της συντρόφου του συγκλονίζει. Περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα όταν βρισκόντουσαν και οι δύο σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στην Ανω Γλυφάδα.

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποια στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ' έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger.

Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση "κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω". Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές».

«Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα νε συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν είμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του.

Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο, επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι, για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια, και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε.

Μάλιστα, αρκετές φορές, άκουγε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα, όταν εγώ κοιμόμουν. Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του υποστηρίζει και αναφέρει μια πρώην σύντροφό του με την οποία έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα και η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Γλυφάδας».

Μάλιστα, βγήκε στην δημοσιότητα και βίντεο ντοκουμέντο από εκείνη την βραδιά. Τις κατηγορίες της, επίσης, φαίνεται πως στηρίζει πλήρως και η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, Αναστασία Στεφάνοβα.

Η Στεφάνοβα και οι σημερινές τους σχέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, τα τελευταία χρόνια η κα Στεφάνοβα ζει στη Βουλγαρία με τα παιδιά της, μετά τον χωρισμό από τον Αδαμαντίδη. Σημειώνεται ότι τον εγκαλεί για αδιαφορία απέναντι στα παιδιά που έχει μαζί του, καθώς δεν καταβάλλει διατροφή.

«Ο Θέμης κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια. Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του. Κουράστηκα [...] Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα», είπε η πρώην σύντροφός του. «Όλα τα χρόνια με απατούσε, σύννεφο το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά και όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι και αυτός με έβριζε και με χτυπούσε».

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή αναφέρεται επίσης στις σχέσεις της με τη Βαρβάρα Κίρκη: «Η Βάρβαρα με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από τον δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του. Την αγαπώ πολύ». Σημειώνεται ότι η κα Στεφάνοβα, σύμφωνα με την ίδια, θα προχωρήσει με μήνυσή που έχει καταθέσει κατά του Αδαμαντίδη, έχοντας χαρτί ιατροδικαστή.

Θέμης Αδαμαντίδης πρώην σύντροφος

Αναλυτικά η δήλωση της πρώην συντρόφου του τραγουδιστή:

«Είμαι η μητέρα των παιδιών του, έχω δύο γιους με τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Θέμη 12 ετών και τον Γιώργο 5 ετών. Ήμουν 15 χρόνια μαζί του, η ζωή μου ήταν μια κόλαση.Την υποστηρίζω την Βαρβάρα και αυτά που λέει η κοπέλα είναι όλα αλήθεια. Αυτή πέρασε χειρότερη ζωή από τη δική μου δίπλα στον Θέμη. Του έκανα κι εγώ μήνυση τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά δεν είχα λεφτά για να πληρώσω δικηγόρο και η υπόθεσή μου δεν προχώρησε.Με είχε χτυπήσει μπροστά στα παιδιά. Μια μέρα κάπου είχε πάει, ήρθε στο σπίτι μετά από πέντε μέρες κι άρχισε να με βρίζει και να με χαστουκίζει. Μου έφυγε το κεφάλι από τα χαστούκια και πάνω στον καβγά χτύπησα πάνω σε μια ξύλινη καρέκλα κι είχαν μελανιάσει τα πόδια μου. Αυτός αφού με χτύπησε, σηκώθηκε κι έφυγε.Τότε πήγα κι έκανα τη μήνυση. Του είπα ότι έκανα μήνυση αλλά αυτός δεν πτοήθηκε, συνέχισε να κάνει τα ίδια.

Έχω φάει πολλά χαστούκια από τον Θέμη, με είχε σπρώξει και είχα σπάσει τα πλευρά μου. Καλούσα την αστυνομία κι αυτός έφευγε από το σπίτι. Γινόταν καταγραφή περιστατικού και τελείωνε εκεί το θέμα. Μετά από τρεις μέρες επέστρεφε στο σπίτι, κλωτσούσε την πόρτα και ξανά τα ίδια Δεν άντεξα άλλο αυτήν την κόλαση μαζί του... κουράστηκα, το καταλαβαίνετε; Μάζεψα τα παιδιά μου κι έφυγα μακριά του για να σωθώ. Εγώ αρρώστησα μαζί του.

Έχω χαρτί από ιατροδικαστή και μετά το περιστατικό με την Βαρβάρα σκέφτομαι να προχωρήσω κι εγώ τη δική μου μήνυση.

Δεν μου δίνει διατροφή για τα παιδιά, δεν μου δίνει λεφτά για τα διαβατήρια των παιδιών ώστε να μπορέσω να τα φέρω για λίγες μέρες στην Ελλάδα για να δουν τους νονούς τους και τους συγγενείς μας. Με βρίζει στο τηλέφωνο, με αφήνει να πεινάω με τα παιδιά αλλά εγώ δουλεύω εδώ στη Βουλγαρία και προσπαθώ να ζήσω αξιοπρεπώς μαζί με τα παιδιά μου. Στέλνει χρήματα, μόνο όποτε το θυμάται. Και να σας πω και κάτι ; Η Βάρβαρα, με έχει στηρίξει και μου έχει στείλει χρήματα από το δικό της λογαριασμό για να ταΐσω τα παιδιά του και την αγαπώ πολύ.

Όλα τα χρόνια με απατούσε, «σύννεφο» το κέρατο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μίλαγα, υπέμεινα πολλά κι όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τον έδιωχνα από το σπίτι κι αυτός με έβριζε και με χτυπούσε. Όλα αυτά έναν χρόνο πριν χωρίσουμε οριστικά και φύγω να πάω στην Βουλγαρία. Την πιστεύω την Βαρβάρα γιατί ο Θέμης πληγώθηκε όταν έφυγα από το σπίτι μαζί με τα παιδιά και πήγα στη Βουλγαρία. Κι άρχισε να ξεσπάει πάνω στην Βαρβάρα, πιστεύω. Πληγώθηκε ο εγωισμός του. Δηλώνει ότι έχει 5 γιους και δεν τον νοιάζει για τα παιδιά του, καθόλου Δεν θα κρυφτώ, τελείωσε για μένα ο Θέμης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share