Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Σ' αγαπώ πολύ...» - «Πάγωσε» ο Σεφερλής με την εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά σε άλλον άνδρα

Το είπε μπροστά σε όλους!

3 Ιουλίου 2022 16:14
«Σ' αγαπώ πολύ...» - «Πάγωσε» ο Σεφερλής με την εξομολόγηση της Έλενας Τσαβαλιά σε άλλον άνδρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι πάντοτε εξαιρετικά ενεργή στα social media, με μια εξομολόγησή της σε έναν άνδρα να «παγώνει» άπαντες, σχετικά με όσα του ανέφερε σε ανάρτησή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός δε σταματά να... είναι απασχολημένη, έχοντας έναν εξαιρετικό γάμο με τον Μάρκο Σεφερλή, με τους δύο να είναι και επαγγελματικά απόλυτα επιτυχημένη, αφού ο κωμικός έχει ξεκινήσει νέες παραστάσεις με εξαιρετική ανταπόκριση από το κοινό.

Το κάλεσμα και... η ομολογία της Τσαβαλιά

Η Τσαβαλιά, με τη σειρά της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Ανδρέα Λαγού, με το γνωστό μάγειρα να την φέρνει στο πλευρό του και εκείνη να μην κρύβει την ευγνωμοσύνη της.

«ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ! Μια εκπομπή που σου αξίζει και της αξίζεις @lagosandreas Σ’ευχαριστώ για τη φιλοξενία! Είσαι εξαιρετικός οικοδεσπότης! Σ’ αγαπώ παααααάρα πολυυυύ», έγραψε η ίδια στο Instagram.

Κατακραυγή για τον Μάρκο Σεφερλή: «Για ξύλο μας θέλουνε...» (Video)

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται στο στόχαστρο του σχολιασμού καθώς την ώρα του άγριου ξύλου που έγινε viral στα MAD Awards ο ίδιος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα με κάποια περίεργα αστεία.

«Θέλω να δικαιολογήσω τα παιδιά για την παρεξήγηση που έγινε πριν, δε φταίνε αυτά, τα καλέσανε σε Tae Kwon Do για ξύλο μας θέλουνε σου λέει, που να τους πάει το μυαλό ότι πρόκειται για γιορτή μουσικής. Ένα δυνατό χειροκρότημα είναι οι μόνοι που είναι μέσα στο κλίμα»

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου παρά τον ειρωνικό τόνο του παρουσιαστή, τα σχόλια αυτά δεν θα έπρεπε να γίνονται αποδεκτά σε τέτοιες περιστάσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share