Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλα στη φόρα από Ρένα Μόρφη: «Θέλω να νιώθω βασίλισσα πλάι σε έναν άντρα»

Τι αποκάλυψε;

3 Ιουλίου 2022 14:28
Όλα στη φόρα από Ρένα Μόρφη: «Θέλω να νιώθω βασίλισσα πλάι σε έναν άντρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ωραία του Παγασητικού, η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, η φωνή του συγκροτήματος Ιmam Baildi, είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στην ελληνική μουσική σκηνή.

Την ακουλουθεί το προσωνύμιο «Ζαργάνα του Παγασητικού», η ίδια νιώθει να την εκφράζει απόλυτα: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βόλο και είμαι Ιχθύς στο ζώδιο. Είμαι ένα ψάρι του Παγασητικού. Πώς να μη μου αρέσει;» λέει γελώντας, ενώ εκτός από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα, κάνει εμφανίσεις και ως Σούλη Ανατολή, δηλώνοντας χαρούμενη και με την πρόσφατη επιτυχία της, το τραγούδι «Όταν σου χορεύω».

Δείτε επίσης: Συναγερμός για την Ρένα Μόρφη! Ανακοινώθηκε μόλις

Ρένα Μόρφη

Στη σκηνή είναι αστείρευτη, αλλά και στην προσωπική της ζωή παραμένει εξίσου αληθινή. Και όπως εξομολογείται στη Real, υπάρχει κάτι που την έκανε να θέλει πάντα να… παντρευτεί. «Υπάρχει μια στροφή του Τάσου Λειβαδίτη στο τραγούδι “Δραπετσώνα”, το οποίο ερμήνευσε ο Μπιθικώτσης, που λέει: Πάρ’ το στεφάνι μας, πάρ’ το γεράνι μας, στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή. Κράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μου, εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί… Πάντα ανατρίχιαζα όταν έμπαινε αυτό το ρεφρέν και με έκανε να θέλω να παντρευτώ».

Την ίδια στιγμή, λέει πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τα πάντα, όπως η οικογένεια και τα παιδιά, στην ώρα τους, αφήνοντας την ίδια τη ζωή να μας πάει: «Η αναπαραγωγή είναι πιο πολύ ένστικτο παρά όνειρο. Δεν ξέρω, για κάποιους μπορεί να είναι και αυτοσκοπός. Προσωπικά, όλα τα σημαντικά βήματα της ζωής μου τα έκανα στη δική τους ώρα. Ακόμη και τον πρώτο μου δίσκο. Μου τριβέλιζε το μυαλό για χρόνια, το ήθελα, μάζευα τραγούδια και ιδέες, όμως δεν το τολμούσα. Μέχρι που ήρθε η στιγμή που ένα τέτοιο βήμα μου φαινόταν φυσική εξέλιξη. Και γέμισα με λαχτάρα και ανυπομονησία για την κυκλοφορία του. Κάπως έτσι αφήνω τη ζωή να με πάει. Από μόνη της».

Για την προσωπική ζωή της Βολιώτισσας τραγουδίστριας δεν έχουμε ακούσει σχεδόν τίποτα, γιατί, απλά, το επιδιώκει η ίδια: «Δεν έχει κανένα πικάντικο ενδιαφέρον, πίστεψέ με. Η προσωπική μου ζωή είναι όπως όλων των ανθρώπων. Επίσης, πιστεύω στη γλωσσοφαγιά και στο κακό το μάτι, οπότε αυτός είναι σίγουρα ένας λόγος που αποφεύγω να εκτίθεμαι σε αυτό το επίπεδο!». Εκείνο, όμως, που αποκαλύπτει είναι ότι ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που θα την έχει βασίλισσα: «Θέλω να νιώθω βασίλισσα πλάι σε έναν άντρα. Οχι, όμως, γιατί είναι υπηρέτης μου, αλλά γιατί ο ίδιος είναι βασιλιάς».


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share