Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μαρτυριάρα» η Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε τα ελαττώματα του Μιχάλη Χατζηγιάννη - «Είναι κουραστικό...»

Τι δήλωνε για το σύντροφό της πριν έρθει ο χωρισμός;

3 Ιουλίου 2022 13:18
«Μαρτυριάρα» η Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε τα ελαττώματα του Μιχάλη Χατζηγιάννη - «Είναι κουραστικό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν μαζί για πολλά χρόνια αλλά σπάνια μιλούσαν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια, είχε βρεθεί πριν τρία χρόνια και πολύ πριν το χωρισμό στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και είχε μιλήσει για όλα. Εκεί που εστιάσαμε, όμως, εμείς, ήταν όταν αποκάλυψε ποια είναι τα ελαττώματα του συντρόφου της.

Δείτε επίσης: Δεν ήταν ο Ρέμος: Με ποιον είχε σχέση η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη;

Όταν η ίδια ρωτήθηκε για τα ελαττώματα του συντρόφου της, χωρίς περιστροφές απάντησε:

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Δεν έχει ελαττώματα που μπορεί να με τρελάνουν. Έχει στιγμές που αφαιρείται ξαφνικά και το μυαλό του μπορεί να πάει αλλού και κλείνεται στον εαυτό του. Το καταλαβαίνω όμως γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Έχουμε αρκετά κοινά. Είναι λίγο ακατάστατος κάποιες φορές αλλά το έχουμε λύσει κι αυτό. Για μένα ήταν λίγο θέμα το ότι έγινε vegan. Είναι λίγο κουραστικό».

«Έχασα δύο παιδιά του...» - Η άγνωστη τραγωδία Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη που έφερε τον χωρισμό

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποφάσισαν πέρυσι να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, με το ζευγάρι να ρίχνει τη «βόμβα» στην ελληνική showbiz με την ανακοίνωσή του.

Μπορεί να αναφέρουν πως οι σχέσεις τους παραμένουν τρυφερές, ωστόσο οι δικοί τους άνθρωποι ήξεραν καλά ότι η σχέση τους είχε τελειώσει πιο πριν. Οι λόγοι δεν είχαν γίνει γνωστοί αλλά πρόσφατα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν την τραγωδία που ζούσαν.

Οι αναφορές περί εγκυμοσύνης που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», η ηθοποιός είχε δύο εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ τους.

Yes Magazine Μακρυπούλια και εγκυμοσύνη Χατζηγιάννης

Η ίδια φαίνεται να μίλησε σε οικεία της πρόσωπα, λέγοντας πως «έχασα δύο παιδιά του Χατζηγιάννη», με τον τραγουδιστή να αναφέρεται στη δημιουργία οικογένειας μαζί της και το ποιες ήταν οι σκέψεις.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο, όμως, για προσπάθεια να σωθεί η σχέση τους. Το αν θα τα καταφέρουν θα το δείξει το μέλλον.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share