Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πιο μεγάλο μυστικό της Αθηνάς Ωνάση - Σούσουρο με όσα κρύβει η κληρονόμος

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε από την πιο μικρή της ηλικία

3 Ιουλίου 2022 12:42
Αυτό είναι το πιο μεγάλο μυστικό της Αθηνάς Ωνάση - Σούσουρο με όσα κρύβει η κληρονόμος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει πάντοτε την υποχρέωση να διαχειριστεί ένα «βαρύ» όνομα, με κάθε κίνησή της να συζητείται, όσο κι αν επιχειρεί να μη βγαίνουν στην φόρα τα μυστικά της.

Η χρυσή κληρονόμος κρατάει απόσταση και από τα social media, αφού έκλεισε τον λογαριασμό της στο instagram και επέστρεψε, μετά από καιρό, με νέο account, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι διαχειρίζεται η ίδια.

Αθηνά Ωνάση instagram

Ο λόγος της εξαφάνισής της και της απουσίας από την Ελλάδα

Η «χρυσή» κληρονόμος, που βιώνει παράλληλα την επέτειο ενός τραγικού θανάτου, αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, κρατώντας επαφές με ελάχιστους ανθρώπους και ενώ έχει να επισκεφτεί τη χώρα μας δύο χρόνια, από το 2019, η Ελληνική Ομοσπονδία έχει καλέσει την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στην Αθήνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν με ενδιαφέρει η κοινωνική ζωή, μου αρέσει η ησυχία που έχουμε μαζί», είχε δηλώσει σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της, αν και σήμερα έχει χωρίσει με τον Αλβάρο.

Μητέρα για πρώτη φορά η Αθηνά Ωνάση! Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της

Καμπάνες χαρμόσυνες χτυπούν και αυτό φαίνεται πως συμβαίνει για χάρη της Αθηνάς Ωνάση, η οποία δείχνει να είναι έτοιμη να ντυθεί ξανά νυφούλα, «σπάζοντας» την κατάρα στα έξι χρόνια από το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Η χρυσή κληρονόμος πέρασε από το 2016 πολύ δύσκολες στιγμές.

Όλοι έφυγαν από το πλευρό της, ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε… επιεικώς σκληρός και διεκδίκησε την τεράστια της περιουσία, ενώ άπαντες την χαρακτήριζαν ως θλιμμένη πριγκίπισσα. Όλα αυτά, μέχρι να εμφανιστεί μπροστά της ο έρωτας.

Αυτός αποτυπώνεται, όπως όλα δείχνουν, στο πρόσωπο του Αλμπέρτο Ζόρζι, ενός ανθρώπου που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τοπς.

Τα δημοσιεύματα, δε, δεν άργησαν να βάλουν «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share