Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καμία Κατιάνα Μπαλανίκα: Με αυτή την αξέχαστη ηθοποιό είχε έρθει πολύ κοντά ο Γιώργος Μαρίνος (photo)

Το σπάνιο στιγμιότυπο!

3 Ιουλίου 2022 10:00
Καμία Κατιάνα Μπαλανίκα: Με αυτή την αξέχαστη ηθοποιό είχε έρθει πολύ κοντά ο Γιώργος Μαρίνος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γεννημένος στις 18 Ιουνίου του 1939, ο Γιώργος Μαρίνος αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά νωρίς κι έτσι η εικόνα που έχουμε από εκείνον είναι αυτή του αιώνιου έφηβου.

Δείτε επίσης: Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Γιώργος Μαρίνος: «Μιλούσαν για την ομοφυλοφιλία, για τις σχέσεις μεταξύ ανδρών - Το χειρότερο απ' όλα ήταν...»

Θεωρείται ο πιο πετυχημένος show man στην Ελλάδα, καθώς πλήθος κόσμου έτρεχε στα μαγαζιά, όπου έκανε πρόγραμμα πριν πολλά χρόνια.
Ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός, όλοι οι συνάδελφοι του μιλούν μέχρι και σήμερα με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.
Ο λογαριασμός elenasdiary_blog στο Instagram δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τον Γιώργο Μαρίνο και την Έλενα Ναθαναήλ, στην οποία ο ίδιος είχε μεγάλη αδυναμία.
Αρκετά νέοι και οι δύο χορεύουν στην πίστα, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένοι.
Στη λεζάντα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Έλενα Ναθαναήλ και Γιώργος Μαρίνος το 1979: Είναι η εποχή που ο Έλληνας showman μεσουρανεί, παρουσιάζοντας στην περίφημη «Μέδουσα» ένα μοναδικό πρόγραμμα με τραγούδι χορό και φυσικά τις ξεκαρδιστικές παρλάτες του Γιώργου Μαρίνου: Η Έλενα Ναθαναήλ, αγαπημένη φίλη του καλλιτέχνη ήταν ένας από τους πιο τακτικούς θαμνώνες του νυχτερινού κέντρου. Στη φωτογραφία ο φακός συλλαμβάνει τους δυο τους σε αυθόρμητη στιγμή, με γλώσσα του σώματος που φανερώνει οικειότητα και εγκαρδιότητα»

Αποκαλύψεις «φωτιά» για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου: «Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν...»

Ολοένα και δυσκολότερα φαίνεται να είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Μαρίνο, με τον ίδιο να μην εμφανίζεται και την κατάσταση της υγείας του από πολλούς να θεωρείται κρίσιμη. Πολλά είναι όσα έχουν ακουστεί για τον Γιώργο Μαρίνο και το πού βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, έχοντας απομακρυνθεί από τα φώτα, με αποτέλεσμα οι φήμες να «φουντώσουν» για την υγεία του και όχι μόνο.

Εδώ κι αρκετά χρόνια η τύχη του αγνοείται, αφού δεν είναι λίγοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του που τον αναζητούν. Μεταξύ αυτών είναι και η Σόφη Ζαννίνου, η οποία είχε ερωτηθεί για την τύχη του κορυφαίου σόουμαν, με την απάντησή της να δημιουργεί νέα ερωτηματικά.

Τα λόγια της Ζαννίνου για τον Γιώργο Μαρίνο

«Έχω πάρα πολλά χρόνια να τον δω. Ξέρω ότι κάπου είναι και δε θέλει ο ίδιος να έχει επαφές. Κάπου αλλού διάβασα ότι είναι σε ένα γηροκομείο κι έχει άνοια. Γιατί του πήγε ένας συνάδελφος ένα τραγούδι γραμμένο για αυτόν που το άκουσε, αλλά δεν είχε καμία αντίδραση. Δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει», είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε παράσταση που είχε κάνει και χάρηκε πολύ κι εκείνος που με είδε κι εγώ που τον είδα. Από τότε δεν έχω καμία επαφή. Η Κατιάνα Μπαλανίκα πρέπει να ξέρει πολύ καλά κι ο Σταμάτης Φασουλής που ήταν πάρα πολύ φίλοι», τόνισε η Σόφη Ζαννίνου στο «Στούντιο 4».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share