Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η πιο σκληρή στιγμή στο γάμο Μαριέττας Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα: Όταν «ξέσπασε» εναντίον τους όλη η Ελλάδα

Είχαν αναστατώσει μέχρι και τις ελληνικές αρχές με μια επίδειξη πλούτου

3 Ιουλίου 2022 08:43
Η πιο σκληρή στιγμή στο γάμο Μαριέττας Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα: Όταν «ξέσπασε» εναντίον τους όλη η Ελλάδα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας είναι σήμερα ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και ποτέ δεν έκρυψαν πως... περνάνε καλά, με το γάμο τους ειδικά να έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Η δεξίωση έγινε στο Island. Οι καλεσμένοι έγραφαν τις ευχές τους σε ένα μεγάλο πίνακα που είχε στηθεί στο χώρο και ήταν στολισμένος με λευκά και ροζ άνθη. Ο γαμπρός, μετά την κοπή της τούρτας, έβγαλε από το σακάκι του ένα κουτάκι και προσέφερε στη σύζυγο του, με την οποία τον χωρίζει μια διαφορά ηλικίας, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, δώρο για το γάμο τους. Την επόμενη ημέ­ρα, οι νεόνυμφοι Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας οργάνω­σαν και ένα beach party για να γιορτάσουν το γάμο τους παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στην 24 Οκτωβρίου toy 2012 η Μαριέττα φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τη μικρή Μάργκω. Λίγα χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2015, φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τον μικρό Σπύρο.

Το πάρτι επιδειξιομανίας που αναστάτωσε... μέχρι και το Ναυτικό

Πολύ έντονες αντιδράσεις, όμως, είχε προκαλέσει το πάρτι του ζευγαριού στο θωρηκτό «Αβέρωφ». Μάλιστα, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι έγινε στο πλοίο - σύμβολο και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» τότε, φιλοξενώντας και φωτογραφίες, οι νεόνυμφοι μετέτρεψαν σε γαμήλιο πάρτι την εκδήλωση της ναυτιλιακής εταιρείας «Atlas Maritime» -που ανήκει στην οικογένεια Πατίτσα- με αφορμή την λήξη της έκθεσης «Ποσειδώνια 2010», την περασμένη Πέμπτη. Το πλοίο όπου άλλοτε ο ναύαρχος Κουντουριώτης κρεμούσε τα άρματά του και πρωταγωνίστησε στον Α’ Βαλκανικό και τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους στήθηκαν ανθοστήλες με λευκά και μπλε λουλούδια, στρώθηκαν μπουφέδες με γαστριμαργικές απολαύσεις και ποτά, ενώ στήθηκε και... πίστα, όπου πρωταγωνίστησαν τα νησιώτικα, τα καλαματιανά και τα τσιφτετέλια.

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας Πρώτο Θέμα

Περιχαρής, η πεθερά ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της πρώην παρουσιάστριας στην ναυτιλιακή εταιρεία, ενώ έσυρε πρώτη τον χορό, ακολουθούμενη από τον γιο και την νύφη της. Παράλληλα, μοντέλα και άλλοι καλεσμένοι πόζαραν ανάμεσα στα κανόνια, ενώ δεν έλειψαν και οι δίσκοι με χρωματιστά κουφέτα για όσους δεν ήταν μεταξύ των 700 καλεσμένων του γάμου!

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας πάρτι Αβέρωφ

Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΝ αναφέρει ότι είχε ενημερωθεί για την διεξαγωγή εκδήλωσης επί του «Αβέρωφ» από την «Atlas Maritime» με αφορμή τα φετινά «Ποσειδώνια» την και γι’ αυτό προχώρησε στην παραχώρησή του. Ωστόσο, δεν γνωρίζει όσα αναφέρει το δημοσίευμα και για την εξακρίβωσή τους ζήτησε έγγραφες εξηγήσεις, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share