Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν ήταν πάντα φαλακρός: Έτσι ήταν ο Σάκης Αρναούτογλου με μαλλιά (photo)

Καμία σχέση με σήμερα!

2 Ιουλίου 2022 17:01
Δεν ήταν πάντα φαλακρός: Έτσι ήταν ο Σάκης Αρναούτογλου με μαλλιά (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας κρατά συντροφιά, ενημερώνοντάς μας καθημερινά για τα καιρικά φαινόμενα. Αν και ο ίδιος δεν σπούδασε μετεωρολογία, έχει κάνει μαθήματα για τον κλάδο στον οποίο εργάζεται πλέον.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον οποίο έχει υιοθετήσει με τη γυναίκα του.

Μάλιστα ήταν ο πρώτος που έφερε κυρίως από το 2003 καινοτόμες ιδέες στην παρουσίαση των δελτίων καιρού στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά αρχικά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ3 χάρτες και υψόμετρα χιονόπτωσης και σήματα προειδοποίησης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Όπως έχει αποκαλύψει: «Η ζωή καθώς και προσωπικοί λόγοι τα έφεραν έτσι που παρότι προσπάθησα δεν τα κατάφερα να πάρω τον τίτλο του μετεωρολόγου και έπρεπε να σπουδάσω κάτι άλλο προκειμένου να ζήσω. Παρακολούθησα όμως για κάποιο διάστημα μαθήματα Γενικής Μετεωρολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο».

Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει την τωρινή του εξωτερική εμφάνιση, ωστόσο πριν περάσουν τα χρόνια ο Σάκης Αρναούτογλου είχε πλούσια μαλλιά.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία:

 Σάκης Αρναούτογλου με μαλλιά

Αναστάτωση από Σάκη Αρναούτογλου: «Δυστυχώς τις επόμενες ώρες θα έχουμε...»

Καιρός σήμερα: Σύννεφα στις ΒΒΑ περιοχές της Ελλάδας, αναμένονται την Τρίτη, ενώ ηλιοφάνεια θα έχουμε σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια τμήματα θα έχουμε λιακάδα, αλλά στη βόρεια Ελλάδα θα κυριαρχήσουν συννεφιές.

Ειδικότερα, αναμένονται μπόρες στα πολύ βόρεια ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με 7-8 μποφόρ στο Καρπάθιο, ενώ στα νότια της Κρήτης θα έχουμε επίσης ισχυρούς βόρειους ανέμους. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 35–36 βαθμούς στα ηπειρωτικά και στους 28-29 στο Αιγαίο. Στα δυτικά και συγκεκριμένα στο Ιόνιο η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς.

Στην Αττική αν και θα έχουμε συννεφιές το πρωί, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία στους 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ήλιο από το πρωί και μικρή πιθανότητα για αστάθεια από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share